Σάλος και στο εξωτερικό με την εφοδο των ΜΑΤ στη Νομική Κομοτηνής: Τσάκισαν στο ξύλο τους φοιτητές με εντολή Υπουργού (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
12 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM - ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ
BANNER TRIACON
 

Σάλος και στο εξωτερικό με την εφοδο των ΜΑΤ στη Νομική Κομοτηνής: Τσάκισαν στο ξύλο τους φοιτητές με εντολή Υπουργού (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Σκηνές βγαλμένες από ντοκιμαντέρ για τη Χούντα θυμίζουν τα όσα εξελίχθηκαν τα τελευταία 24ωρα στη Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης στην Κομοτηνή...

Δυνάμεις των ΜΑΤ εισέβαλαν στο Πανεπιστήμιο και αφού χτύπησαν στο ψαχνό τους φοιτητές, στη συνέχεια προχώρησαν σε τουλάχιστον 15 συλλήψεις. Στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.

Η είδηση μεταδόθηκε και σε μέσα ενημέρωσης του εξωτερικού.

ΒΙΝΤΕΟ:

Κοσμήτορας ΔΠΘ: «Υπουργός ζήτησε να μπουν τα ΜΑΤ στην κατάληψη...»

Αποκαλυπτικές είναι οι δηλώσεις του Κοσμήτορα του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Μιχάλη Χρυσομάλλη για την έφοδο των ΜΑΤ στην κατάληψη της Νομικής Κομοτηνής όπου προχώρησαν σε άγριο ξύλο και καταστολή των φοιτητών.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο ίδιος σε δηλώσεις του στο OneTv:

«Η έφοδος των ΜΑΤ έγινε με κυβερνητική εντολή, που επιβλήθηκε από τα πάνω, από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, μετά από μεσολάβηση αποφοίτου μας και σημερινού Yπουργού. Μέχρι εκεί μπορώ να πω...», είπε χαρακτηριστικά.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA