Ταινία τρόμου στα Τρίκαλα: Αυτός είναι ο 46χρονος που αποκεφάλισε τον 77χρονο πατέρα του με αλυσοπρίονο έπειτα από καυγά (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Ταινία τρόμου στα Τρίκαλα: Αυτός είναι ο 46χρονος που αποκεφάλισε τον 77χρονο πατέρα του με αλυσοπρίονο έπειτα από καυγά (ΦΩΤΟ)

Σόκαρε όλη την Ελλάδα η είδηση με την φρίκη που σημειώθηκε στα Τρίκαλα Θεσσαλίας, -στην πατρίδα της δημάρχου Χαλκίδας Ελένης Βάκα-, που μοιάζει με ταινία τρόμου...

Ο 46χρονος που βλέπετε αποκεφάλισε τον 77χρονο πατέρα του με αλυσοπρίονο μετά από καυγά που που προηγήθηκε.

Σε βιντεοληπτικό υλικό φαίνεται ο βοηθητικός χώρος του εργαστηρίου, στην οδό Καρδίτσης, όπου σημειώθηκε αρχικά ο άγριος διαπληκτισμός πατέρα και γιου και στη συνέχεια ακολούθησε το φρικιαστικό φονικό.

Ο 46χρονος δράστης: Το χρονικό της φρίκης...

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, αφότου ο 46χρονος έκοψε με αλυσοπρίονο το κεφάλι και τα χέρια του 77χρονου πατέρα του, γίνεται γνωστό ότι κάλεσε την αστυνομία, λέγοντας τα εξής: Ελάτε, τον σκότωσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κλήση του 46χρονου στην αστυνομία έγινε μετά τα ξημερώματα του Σαββάτου (17-02-2024), στις 02:45, με τον γιο να αποκαλύπτει πως προηγήθηκε καυγάς με το θύμα. Ωστόσο, όπως είπε ο δράστης, ο άγριος διαπληκτισμός που οδήγησε στο φονικό έγινε πριν από δύο μέρες, οπότε ο ηλικιωμένος είναι νεκρός εδώ και ένα 48ωρο. 

Ορισμένες πηγές μάλιστα αναφέρουν ότι ο γιος πρώτα σκότωσε και μετά τεμάχισε τον πατέρα του.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA