Τριπλό φονικό στη Γλυφάδα: Η οικογένεια Καρνέση έχει απλήρωτο ΕΝΦΙΑ 2,5 εκατ. ευρώ στη βίλα στους Πεταλιούς Εύβοιας - «Δεν έχει πληρώσει ποτέ...» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Τριπλό φονικό στη Γλυφάδα: Η οικογένεια Καρνέση έχει απλήρωτο ΕΝΦΙΑ 2,5 εκατ. ευρώ στη βίλα στους Πεταλιούς Εύβοιας - «Δεν έχει πληρώσει ποτέ...» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Στο παραθαλάσσιο χωριό Πεταλιοί, το νησάκι στην άκρη του Ευβοϊκού Κόλπου που βρίσκεται απέναντι από το Μαρμάρι της Νότιας Εύβοιας, βρισκόταν η βίλα της εφοπλιστικής οικογένειας Καρνέση στην οποία δούλευε ο 76χρονος με καταγωγή από την Αίγυπτο Αντέλ Αριστείδης Ελ Μπουράι που όλοι αποκαλούσαν «Άρη», και ο οποίος αιματοκύλησε τη ναυτιλιακή εταιρεία της οικογένειας στην Γλυφάδα το πρωί της Δευτέρας (12-02-2024)... 

Ο 76χρονος, ο οποίος ήταν πάνω από 30 χρόνια στο πλευρό των εφοπλιστών, πυροβόλησε και σκότωσε την 77χρονη ιδιοκτήτρια της ναυτιλιακής εταιρείας, Μαρία Καρνέση, τον 80χρονο Διευθύνων Σύμβουλο της εταιρείας, Αντώνη Βλασάκη που ήταν παντρεμένος με την αδελφή της Μαρίας Καρνέση, και τον 75χρονο πρώην καπετάνιο, Ηλίας Κουκουλάρη, που εργαζόταν το τελευταίο διάστημα στο λογιστήριο της εταιρείας. Στη συνέχεια ο 70χρονος Αιγύπτιος αυτοκτόνησε.

Οι Πεταλιοί, που χαρακτηρίζονται και ως οι «ελληνικές Μαλδίβες», είναι το νησάκι στο οποίο δούλευε ως επιστάτης ο δολοφόνος και αυτόχειρας της Γλυφάδας, ένα νησάκι μοναδικής ομορφιάς που βρίσκεται και κοντά στη Ραφήνα.

Ωστόσο, όπως μετέδωσε στο LIVE NEWS με τον Νίκο Ευαγγελάτο την Τετάρτη (14-02-2024) ο Σύμβουλος Έκδοσης του «Οικονομικού Ταχυδρόμου» Νίκος Φιλιππίδης, η οικογένεια Καρνέση δεν έχει πληρώσει ποτέ τον ΕΝΦΙΑ για τη συγκεκριμένη βίλα στους Πεταλιούς.

Συνολικά, ο απλήρωτος ΕΝΦΙΑ υπολογίζεται στα 2,5 εκατ. ευρώ, χωρίς τον ΕΝΦΙΑ του 2023 και του 2024.

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA