Έκρηξη σε βενζινάδικο του Πειραιά: Η Greek Mafia «ζει και βασιλεύει...» - Είχαν πέσει και πιστολιές πριν έναν μήνα (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Έκρηξη σε βενζινάδικο του Πειραιά: Η Greek Mafia «ζει και βασιλεύει...» - Είχαν πέσει και πιστολιές πριν έναν μήνα (ΦΩΤΟ)

Η ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε περίπου στις 3:15 τα ξημερώματα της Παρασκευής (08-03-2024), δίπλα από πρατήριο υγρών καυσίμων επί της οδού Ομηρίδου Σκυλίτση και Πυθαγόρα στον Πειραιά και ήταν τόσο ισχυρή που ακούστηκε μέχρι και το Παλαιό Φάληρο, ενώ έχουν καταγραφεί ζημιές σε μια ακτίνα δεκάδων μέτρων...

Από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα καθώς την ώρα που η βόμβα εξερράγη το βενζινάδικο ήταν ανοιχτό και είχε μέσα υπαλλήλους.

Τις έρευνες έχει αναλάβει η Δίωξη Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής και αναζητείται τόσο το ποιος έδωσε την εντολή για το χτύπημα όσο και πληροφορίες για το δρομολόγιο των δραστών. Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει σύνδεση του περιστατικού με τη Greek Mafia καθώς στο παρελθόν, το συγκεκριμένο βενζινάδικο φέρεται να έλεγχε, μέσω τρίτων, όνομα της νύχτας που δολοφονήθηκε πρόσφατα στον Νέο Κόσμο.

Μετά τη δολοφονία, η διαχείριση του βενζινάδικου πέρασε σε άλλα πρόσωπα και εξετάζεται εάν το εν λόγω «μήνυμα» αφορά τα εν λόγω πρόσωπα που ανέλαβαν τη διαχείριση του πρατηρίου μετά τη δολοφονία του επιχειρηματία στον Νέο Κόσμο.

Την ίδια ώρα, μαρτυρίες μιλούν για τρομερό εκκωφαντικό θόρυβο, ενώ από την έκρηξη είναι τεράστιες οι ζημιές σε τζαμαρίες, εισόδους πολυκατοικιών και σταθμευμένα οχήματα.

«Πριν έναν μήνα ακούσαμε και πυροβολισμούς...» 

Γυναίκα μάρτυρας του περιστατικού ανέφερε ότι πριν από έναν μήνα είχαν ακουστεί πυροβολισμοί στην περιοχή.

«Εγώ επειδή κοιμάμαι αργά, 3.15 ακούστηκε ένας μεγάλος θόρυβος, άνοιξαν τα παράθυρα, έσπασαν τζάμια και μύριζε μπαρούτι. Όλη η πολυκατοικία κατεβήκαμε κάτω, και το αμάξι μας καταστράφηκε ολοσχερώς.

Πριν από έναν μήνα είχαμε ακούσει και πυροβολισμούς δεν ξέρω αν έχει κάποια σχέση. Δεν ξέρω ποιος θα μας αποζημιώσει...»

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA