Ισραηλινοί χούλιγκανς της Μακάμπι αλώνισαν ανενόχλητοι όλη την Αθήνα μέχρι το Σύνταγμα και ξυλοκόπησαν άγρια από πολίτες μέχρι δημοσιογράφους μέχρι το Σύνταγμα - Θεατές οι αστυνομικοί που θα έψαχναν τίποτα γυναικόπαιδα για να κάνουν τσαμπουκάδες... (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

Ισραηλινοί χούλιγκανς της Μακάμπι αλώνισαν ανενόχλητοι όλη την Αθήνα μέχρι το Σύνταγμα και ξυλοκόπησαν άγρια από πολίτες μέχρι δημοσιογράφους μέχρι το Σύνταγμα - Θεατές οι αστυνομικοί που θα έψαχναν τίποτα γυναικόπαιδα για να κάνουν τσαμπουκάδες... (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Τον γύρο του κόσμου κάνουν τα πλάνα με την νέα «παρέλαση» ξένων χούλιγκανς στην Ελλάδα την Πέμπτη (07-03-2024), αυτή τη φορά των οπαδών της Μακάμπι Τελ Αβίβ στο κέντρο της Αθήνας και μάλιστα μπροστά στα μάτια αστυνομικών που δεν έκαναν απολύτως τίποτα...

Έφτασαν μέχρι το Σύνταγμα, λίγα μέτρα από τη Βουλή, μέρα μεσημέρι, και ξυλοκοπούσαν άγρια όποιον έβλεπαν μπροστά τους, όπως έναν νεαρό που υποστήριζε την Παλαιστίνη, αλλά και δημοσιογράφους, ένας από τους οποίους τονίζει στο documentonews:

«Αλωνίζανε κανονικά και η αστυνομία ήταν παντού. Παντού. Και απ’την κάτω μεριά στο Σύνταγμα, είχε και ΜΑΤ και μπλε και ΔΙΑΣ και όλες τις δυνάμεις. Είχε πάρα πολύ αστυνομία ήταν όλο το Σύνταγμα κυκλωμένο. Είχε αστυνομία παντού, αλλά δεν έκανε τίποτα. Δηλαδή ήταν σαν ένα πάρτι που όλοι κοπανιόντουσαν, όλοι ουρλιάζανε. Ήταν ένα γηπεδικό πράμα που είχαν καταλάβει όλη την πλατεία.

Ελπίζω το ένα παληκάρι να είναι καλά και πρέπει να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί αφού η αστυνομία δεν μπορεί να κάνει κάτι.

Εγώ είχα τελειώσει το ρεπορτάζ, γιατί κάλυπτα τα δρώμενα, στη Βαρβάκειο, το γλέντι και το λαϊκό τσίκνισμα που κάνει ο Δήμος κάθε χρόνο εκεί στη Βαρβάκειο. Ήταν πάρα πολύ χαρούμενη εκεί η ατμόσφαιρα και ξαφνικά βρέθηκα από τη χαρά το τραγούδι και τον κόσμο που χόρευε εκεί ευτυχισμένα, όλος ο ελληνικός λαός ήταν στον δρόμο, ο λαός της Μακάμπι αλώνιζε στο Σύνταγμα και έδερνε κοσμάκη.

Εθνικιστές ήταν. Για να έρθει να μου πάρει το μαντίλι μου… αν ήταν Παλαιστινιακό θα καταλάβαινα τι μου έλεγε ο άλλος. Αλλά και το Σύνταγμα δεν είναι γήπεδό τους...

Η Ελληνική Αστυνομία σε ακόμα μία εκδρομή επικίνδυνων οπαδών από το εξωτερικό στάθηκε, στην καλύτερη, ανίκανη να προστατέψει τη σωματική ακεραιότητα αυτών που είχαν την ατυχία να βρεθούν μπροστά στους χούλιγκαν...»

ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΣ: 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA