(Conference League) Μακάμπι Τελ Αβίβ - Ολυμπιακός 1-6 και ΠΑΟΚ - Ντινάμο Ζάγκρεμπ 5-1: Τα πάνω-κάτω στις ρεβάνς με «εκκωφαντικές» προκρίσεις στα προημιτελικά (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

(Conference League) Μακάμπι Τελ Αβίβ - Ολυμπιακός 1-6 και ΠΑΟΚ - Ντινάμο Ζάγκρεμπ 5-1: Τα πάνω-κάτω στις ρεβάνς με «εκκωφαντικές» προκρίσεις στα προημιτελικά (ΒΙΝΤΕΟ)

Από την καταστροφή της προηγούμενης εβδομάδας, 7 μέρες μετά Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έκαναν το ακατόρθωτο το βράδυ της Πέμπτης (14-03-2024) φέρνοντας τα πάνω - κάτω στις ρεβάνς με «εκκωφαντικές» προκρίσεις στα προημιτελικά...

Μία από τις μεγαλύτερες βραδιές στην ευρωπαϊκή ιστορία των ελληνικών ομάδων, γράφτηκε στην Μπάτσκα Τοπόλα της Σερβίας. Ο Ολυμπιακός διέλυσε 1-6 την τυπικά γηπεδούχο Μακάμπι Τελ Αβίβ στην παράταση και έγινε η πρώτη ομάδα στα χρονικά των ευρωπαϊκών κυπέλλων που ανατρέπει διαφορά τριών γκολ εντός έδρας ήττας, αφού είχε χάσει 1-4 στο «Καραϊσκάκης». Έτσι, η ελληνική ομάδα προκρίθηκε στους «8» του Europa Conference League. 

Τα γκολ των θριαμβευτών πέτυχαν οι Ποντένσε (10΄), Φορτούνης (36΄), Ελ Κααμπί (45+3΄, 65΄), Γιόβετιτς (93΄), Ελ Αραμπί (104΄) ενώ για τους Ισραηλινούς σκόραρε με πέναλτι ο Ζαχάβι στο 57΄.

Στο άλλο παιχνίδι της Τούμπας, με μια εμφάνιση βγαλμένη από τα πιο τρελά όνειρα των φίλων του, ο ΠΑΟΚ διέλυσε με 5-1 τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ, ανέτρεψε την ήττα με 2-0 στην κροατική πρωτεύουσα και πανηγύρισε στην εκστασιασμένη Τούμπα μια ιστορική πρόκριση στα προημιτελικά του UEFA Europa Conference League.

Αμπντούλ Ραχμάν Μπάμπα (27’), Πέταρ Σούτσιτς (33’αυτ.), Μπράντον Τόμας (42’), Κωνσταντίνος Κουλιεράκης (73’) και Αντρίγια Ζίβκοβιτς (88’πέν.) τα γκολ για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, με τον Αρμπέρ Χότζα (49’) να φέρνει στο ξεκίνημα του β’ μέρους – προς στιγμή – σε ισορροπία το ζευγάρι.

ΒΙΝΤΕΟ - ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA