Από τις κόντρες, το ξύλο, και τις αλληλομηνύσεις ...τώρα μαζί - Ο Κούγιας ανέλαβε δικηγόρος του Μπέου που δηλώνει τώρα: «Έχουμε μία κόντρα για 20 χρόνια αλλά δεν αμφισβήτησα ποτέ ότι είναι ικανότατος νομικός...» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

Από τις κόντρες, το ξύλο, και τις αλληλομηνύσεις ...τώρα μαζί - Ο Κούγιας ανέλαβε δικηγόρος του Μπέου που δηλώνει τώρα: «Έχουμε μία κόντρα για 20 χρόνια αλλά δεν αμφισβήτησα ποτέ ότι είναι ικανότατος νομικός...»

Όπως έγινε γνωστό από την Παρασκευή (08-03-2024) ο Αλέξης Κούγιας ανέλαβε δικηγόρος του Προέδρου της ΠΑΕ Βόλου και Δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου, που κατηγορείται για ρατσιστική επίθεση στον ποδοσφαιριστή της Κηφισιάς, Τεττέι... 

Η είδηση αυτή γρήγορα έκανε τον γύρο του διαδικτύου, μιας και οι Αλέξης Κούγιας - Αχιλλέας Μπέος ήταν "μισητοί εχθροί" για τουλάχιστον 20 χρόνια με δικαστικές διαμάχες, αλληλομηνύσεις, άγριες κόντρες και προσωπικές επιθέσεις εκατέρωθεν ανάμεσα τους. 

Αρχικά ο Αλέξης Κούγιας ανακοίνωσε τα εξής:

«Αυτοί που στρέφονται εναντίον μου, στο τέλος έρχονται σε εμένα. Όσον αφορά την σχέση μου με τον Αχιλλέα Μπέο και τη σημερινή παρουσία που πιθανότατα εξέπληξε το πανελλήνιο, όπως έχω δηλώσει, είμαι συνηθισμένος σ' αυτά τα 50 χρόνια της επαγγελματικής μου διαδρομής, αυτοί που κατά καιρούς στρέφονται εναντίον μου, στις δύσκολες στιγμές τους πάντα να έρχονται στον Αλέξη Κούγια να τους βοηθήσει... Όσον αφορά τώρα την υπόθεση του που ανέλαβα, για να υπάρχει ρατσιστική επίθεση θα πρέπει να είναι συγκεκριμένη, να στρέφεται κατά ορισμένου προσώπου και να γνωρίζει αυτός που την κάνει πως το συγκεκριμένο πρόσωπο ξέρει πως αυτό που γίνεται εις βάρος του είναι ρατσιστική επίθεση. Όταν ο ίδιος λέει ότι εγώ δεν γνωρίζω την λέξη μαϊμού, τα άλλα που λέει ο Μπέος δεν είναι φάουλ. Αυτό πρέπει να το καταλαβαίνει γιατί μιλάει ελληνικά. Άρα, λοιπόν, από που και ως που έχουμε ρατσιστική επίθεση. Είμαι βέβαιος πως η Επιτροπή Εφέσεων θα ανατρέψει την πρωτόβαθμη απόφαση...» 

Στη συνέχεια ο Αχιλλέας Μπέος εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Με τον κ. Κούγια έχουμε μια κόντρα που χρονολογείται από 20ετίας περίπου. Μου έχει πει πολλά, του έχω πει περισσότερα. Ενδεχομένως αυτή η κόντρα να συνεχιστεί και στο μέλλον. Ουδέποτε, ωστόσο, αμφισβήτησα, έστω και κατ' ελάχιστον, αυτό που όλη η Ελλάδα γνωρίζει, ότι δηλαδή είναι ένας ικανότατος νομικός. Ετσι σήμερα μαζί με τους άλλους ικανούς μας νομικούς ανέλαβε την υπεράσπιση μου και της ΠΑΕ Βόλος από τη άδικη κατηγορία περί δήθεν ρατσιστικής μου επίθεσης στον ποδοσφαιριστή Τετέι. Αυτά επειδή πολλές ιστορίες με φίδια ακούγονται που εν τέλει μόνο τα συμφέροντα του Βόλου δεν εξυπηρετούν, αλλά σίγουρα βολεύουν τους αντιπάλους μας...»

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA