Ολοκληρώθηκε η συγκάλυψη στο Έγκλημα των Τεμπών - Βουλή: Παρόντες οι συγγενείς των θυμάτων, άφαντοι Μητσοτάκης, Καραμανλής, όλοι οι Υπουργοί πλην Βορίδη και οι περισσότεροι «γαλάζιοι» βουλευτές - Έπινε καφέ στο Κολωνάκι ο Κυριάκος... (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

Ολοκληρώθηκε η συγκάλυψη στο Έγκλημα των Τεμπών - Βουλή: Παρόντες οι συγγενείς των θυμάτων, άφαντοι Μητσοτάκης, Καραμανλής, όλοι οι Υπουργοί πλην Βορίδη και οι περισσότεροι «γαλάζιοι» βουλευτές - Έπινε καφέ στο Κολωνάκι ο Κυριάκος... (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Στο «τσιμέντωμα» της αλήθειας προχώρησε οριστικά η Νέα Δημοκρατία κατά τη συζήτηση του πορίσματος της πλειοψηφίας την Τετάρτη (20-03-2024) για το έγκλημα στα Τέμπη στην Ολομέλεια της Βουλής, καθώς το κυβερνών κόμμα δεν εντόπισε καμία ποινική ευθύνη σε πολιτικά πρόσωπα, όπως ανέφερε το πόρισμα της ΝΔ το οποίο και εγκρίθηκε, αποδίδοντας το έγκλημα αποκλειστικά στον μοιραίο σταθμάρχη και στους νεκρούς μηχανοδηγούς...

Απών ήταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που βρισκόταν στο Κολωνάκι να πινει καφέ σύμφωνα με επίσημες μαρτυρίες, ενώ απουσίασε επίσης ο πρώην Υπουργός Μεταφορών Κώστας Καραμανλής, όλοι οι Υπουργοί πλην του Μάκη Βορίδη που προσπαθούσε μόνος του να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, και οι περισσότεροι γαλάζιοι βουλευτές.

Αντίθετα στα θεωρεία της Βουλής βρίσκονταν συγγενείς των θυμάτων που δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν την οργή τους.

Πολιτικοί αρχηγοί και εκπρόσωποι κομμάτων όλης της αντιπολίτευσης εξαπέλυσαν σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση όχι μόνο για τα αίτια της τραγωδίας, αλλά και για τους χειρισμούς που ακολούθησαν, καταγγέλλοντας το μπάζωμα και την συγκάλυψη.

Η κυβέρνηση, που εκπροσωπήθηκε από τον Μάκη Βορίδη, προσπαθώντας να δικαιολογήσει την απουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη, υποστηρίζοντας ότι ο πρωθυπουργός δεν έχει παραστεί σε κοινοβουλευτικές συζητήσεις για προκαταρκτική.

Όλα αυτά τη στιγμή που το έγκλημα στα Τέμπη έχει πάρει ευρωπαϊκές διαστάσεις και βρίσκεται στο μικροσκόπιο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA