Σοκ και δέος από το μακελειό στη Ρωσία με εκαντοντάδες νεκρούς και τραυματίες - Πάνω από 100 πτώματα εως τώρα: Άγνωστοι ένοπλοι άνοιξαν πυρ σε συναυλία... (ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ, LIVE, ,ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

Σοκ και δέος από το μακελειό στη Ρωσία με εκαντοντάδες νεκρούς και τραυματίες - Πάνω από 100 πτώματα εως τώρα: Άγνωστοι ένοπλοι άνοιξαν πυρ σε συναυλία... (ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ, LIVE, ,ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Σοκ και δέος σε όλο τον πλανήτη έχει προκαλέσει η πολύνεκρη επίθεση το βράδυ της Παρασκευής (22-03-2024) από άγνωστα άτομα στη Ρωσία σε αίθουσα συναυλιών του Κρασνογκόρσκ, στη Μόσχα...

Εκτοντάδες νεκροί και τραυματίες, ενώ πάνω από 100 πτώματα έχουν βρεθεί εως τώρα σύμφωνα με τα μεγάλα διεθνή μέσα ενημέρωσης του κόσμου, και οι νεκροί αναμένεται να αυξηθούν, με τους τραυματίες να ξεπερνούν τους 200.

Ένοπλοι με στολές παραλλαγής εισέβαλαν λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ στο κατάμεστο Crocus City Hall, μια αίθουσα συναυλιών στο Κρασνογκόρσκ, βορειοδυτικά της Μόσχας, και άρχισαν να πυροβολούν αδιακρίτως, σκορπώντας τον θάνατο. Ακολούθησαν εκρήξεις και ξέσπασε πυρκαγιά που εξαπλώθηκε ταχύτατα στο κτίριο.

Ένας μουσικός παραγωγός που βρισκόταν στα καμαρίνια, αφηγήθηκε ότι «λίγο πριν από την έναρξη» της συναυλίας, ακούστηκαν πυροβολισμοί και κραυγές και είδε πανικόβλητους θεατές που έτρεξαν να βγουν έξω.

Ανατριχίλα προκαλούν οι εικόνες από την επίθεση τουλάχιστον 5 ενόπλων σε συναυλιακό χώρο στη Μόσχα. Όπως φαίνεται και στα βίντεο οι ένοπλοι άνοιξαν πυρ με αυτόματα όπλα, ενώ ο κόσμος έτρεχε να προστατευθεί από τον καταιγισμό πυροβολισμών.

Ακολούθησαν εκρήξεις και πυρκαγιά, η οποία εξαπλώθηκε ταχύτατα στο κτίριο.Την ευθύνη για την επίθεση ανέλαβε, μέσω ανάρτησης στο Telegram, η τζιχαντιστική οργάνωση ISIS του Ισλαμικού Κράτους, ωστόσο οι Ρώσοι, που το αμφισβητούν έντονα και κάνουν λόγο ότι η επίθεση αυτή έχει προέλθει από άλλους "φωτογραφίζοντας" την Δύση και την Ουκρανία, εξακολουθούν να αναζητούν τους δράστες, οι οποίοι σύμφωνα με την ανάρτηση του ΙΚ στο Telegram κατάφεραν να διαφύγουν και να επιστρέψουν στη βάση τους.

Η Αμερική και ο Ουκρανός σύμβουλος του επικεφαλής του γραφείου του Zelensky, Mikhail Podolyak, ισχυρίζεται ότι η Ουκρανία δεν έχει καμία σχέση με την πολύνεκρη επίθεση.

Ακολουθούν ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ και LIVE ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΣΧΑ:

LIVE:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA