Σύνταγμα - Ιδιωτικά Πανεπιστήμια: Άγρια επίθεση και σε δημοσιογράφο από τα ΜΑΤ με γκλομπς, μπουνιές και κλωτσιές - Τον έστειλαν και εκείνον στο νοσοκομείο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

Σύνταγμα - Ιδιωτικά Πανεπιστήμια: Άγρια επίθεση και σε δημοσιογράφο από τα ΜΑΤ με γκλομπς, μπουνιές και κλωτσιές - Τον έστειλαν και εκείνον στο νοσοκομείο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Από την άγρια επίθεση των ματατζήδων δεν γλίτωσε και ο δημοσιογράφος του Αθήνα 9,84 Σπύρος Χαλκιάς, μετά τη βίαιη επίθεση που δέχθηκε από αστυνομικούς κατά τη διάρκεια του Συλλαλητηρίου των φοιτητών στο Σύνταγμα την Παρασκευή (08-03-2024) ανήμερα της ψήφισης του νομοσχεδίου για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια...

Όπως ανέφερε και το MEGA, ο δημοσιογράφος που κάλυπτε το ρεπορτάζ για λογαριασμό του σταθμού δέχθηκε κλωτσιές και χτυπήματα με γκλομπς, μπουνιές και κλωτσιές από ματατζήδες και τον έστειλαν και εκείνο στο νοσοκομείο μαζί με τους υπόλοιπους αιμόφυρτους φοιτητές που έπεσαν θύματα επίθεσης από τα ΜΑΤ του Χρυσοχοϊδη.

Ο δημοσιογράφος μετέβη στο Νοσοκομείο Γεννηματά για να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες και να εκτιμηθούν από τους γιατρούς τα τραύματα του. Ο δημοσιογράφος υποβλήθηκε σε αξονική θώρακος, λεκάνης – ισχίων, ωμού , βραχιονίου , γόνατος κ.α. Για καλή του τύχη δεν φέρει τραύματα στο κεφάλι καθώς φορούσε την προστατευτική μάσκα.

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA