Εκλογές ΑΣΑΧ - Πρώην Πρόεδρος Παναγιώτης Μπάος: «Κατέθεσα μήνυση κατά 29 ατόμων για πλαστογραφία και απάτη, ανάμεσα τους είναι δικηγόρος της Χαλκίδας που ήταν δικαστική αντιπρόσωπος και δημοτικοί υπάλληλοι του Δήμου Χαλκιδέων...» - Δείτε την ανακοίνωση που απέστειλε στο EviaZoom.gr | EviaZoom.gr - Εύβοια News
12 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM - ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ
BANNER TRIACON
 

Εκλογές ΑΣΑΧ - Πρώην Πρόεδρος Παναγιώτης Μπάος: «Κατέθεσα μήνυση κατά 29 ατόμων για πλαστογραφία και απάτη, ανάμεσα τους είναι δικηγόρος της Χαλκίδας που ήταν δικαστική αντιπρόσωπος και δημοτικοί υπάλληλοι του Δήμου Χαλκιδέων...» - Δείτε την ανακοίνωση που απέστειλε στο EviaZoom.gr

Ο πρώην Πρόεδρος του ΑΣΑΧ (Αναγκαστικός Συνεταιρισμός Αμπελοκτημόνων Χαλκίδας), Παναγιώτης Μπάος, απέστειλε την ακόλουθη ανακοίνωση - δελτίο Τύπου στο EviaZoom.gr:

«Μήνυση για Πλαστογραφια & Απατη, συνεργεια σε Πλαστογραφια και Απατη κατά 29 ατόμων σχετικά με ψευδοαρχαιρεσιες στις 25/2/2024 στον ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΤΗΜΟΝΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ - Α.Σ.Α.Χ.

Ένα μεγάλο Σκάνδαλο στη συγχρονη ιστορια του Συνεταιριστικου Κινηματος. Σε συνέχεια της από 25/2/2024 Μηνυσης μου για Πλαστογραφια και Απατη όπου συνελήφθησαν στα γραφεία και στις εγκαταστάσεις του ΑΣΑΧ από άνδρες της Ασφάλειας Χαλκίδας 3 εκ των 5 μελών της προσωρινής διοίκησης του ΑΣΑΧ ενώ οι άλλοι 2 τραπηκαν σε φυγη στη θεα των αστυνομικων, κατατέθηκε Μήνυση ενώπιον του κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ κατά επιπλέον 24 ατόμων για Απατη και Πλαστογραφια , Συνεργεια σε Απατη & Πλαστογραφια.

Μεταξύ των μηνυομενων η Δικηγορος Χαλκίδας Ε.Κ. η οποία είχε διοριστεί ως Δικαστική αντιπρόσωπος για τις ψευδοαρχαιρεσιες του ΑΣΑΧ και μπροστά στα μάτια της έβλεπε να γίνονται όλα αυτά (πλαστογραφια του Μητρώου μελών του ΑΣΑΧ, καθώς ψευδοκατασταση στην οποία οι μηνυομενοι προσθεταν ονόματα την ίδια ημέρα των ψευδοαρχαιρεσιων, εκτύπωση ψευδοψηφοδελτιων κλπ) και η οποία συνέταξε και υπεγραψε πρακτικό εφορευτικης επιτροπης με άλλα άτομα φερομενα ως εφορευτική επιτροπη.

Επίσης μεταξύ των μηνυομενων είναι οι υπάλληλοι του Δήμου Χαλκιδέων, Α.Κ. και Α.Σ., οι οποίοι ψευδως στις 25/2/2024 δήλωσαν με υπευθυνη δηλωση χωρις το γνησιο της υπογραφης ότι είναι δήθεν "μελη" του ΑΣΑΧ δια ...κληρονομικου δικαιώματος (κατα παραβαση του Ν.4673/20 περι Αγροτικων Συνεταιρισμων και του Καταστατικου του ΑΣΑΧ, οπου για να γινει καποιος μελος υπαρχει συγκεκριμένη διαδικασια υποβολης αιτησης, εγκριση απο ΔΣ, ΓΣ, καταβολη συνεταιριστικης μεριδας, να ασκει κατα κυριο ή αποκλειστικο επαγγελμα το αγροτικο) την ίδια ημέρα "εγγραφονται με στυλο προσθετοντας το ονοματεπωνυμο τους στην κατασταση - ψευδομητρωο "μελων ΑΣΑΧ" , την ιδια στιγμη θέτουν υποψηφιότητα για το Δ.Σ. του ΑΣΑΧ (ψευδοΔ.Σ. δηλαδη), την ίδια στιγμή τυπώνονται τα ψευδοψηφοδελτια.

Πράγματα και καταστασεις, οχι μόνο παρανομα αλλά ξεπερνούν σε "δεξοτεχνια" απατεώνες του κοινού ποινικού δικαίου.

Πράγματα τρομακτικά αν αναλογιστουμε ότι τα δύο αυτά άτομα Α.Κ. και Α.Σ. είναι δημοτικοί υπάλληλοι σε θέσεις ευθύνης στο Δήμο Χαλκιδέων και έχουν πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα πολιτών...»

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA