Ο 39χρονος φονιάς και η 28χρονη που δολοφόνησε έξω από το αστυνομικό τμήμα - Και εδώ πάει για συγκάλυψη η υπόθεση; Μία απλή κατάπτυστη ΕΔΕ κατά των αστυνομικών ανακοίνωσαν ΕΛ.ΑΣ και Χρυσοχοϊδης (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Ο 39χρονος φονιάς και η 28χρονη που δολοφόνησε έξω από το αστυνομικό τμήμα - Και εδώ πάει για συγκάλυψη η υπόθεση; Μία απλή κατάπτυστη ΕΔΕ κατά των αστυνομικών ανακοίνωσαν ΕΛ.ΑΣ και Χρυσοχοϊδης (ΦΩΤΟ)

Σόκαρε το πανελλήνιο η δολοφονία της 28χρονης από τον 39χρονο πρώην σύντροφο της το βράδυ της Δευτέρας (01-04-2024) την ώρα που έβγαινε από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων και μπροστά στο φυλάκιο που βρισκόταν μέσα επίσης γυναίκα αστυνομικός, στο οποίο είχε πάει να τον καταγγείλει και ζήτησε αργότερα να την συνοδεύσει περιπολικό στο σπίτι της, αλλά η αξιωματικός υπηρεσίας και οι άλλοι συνάδελφοι της αρνήθηκαν...

Η 28χρονη μετέβη στο Α.Τ. αρχικά με έναν φίλο της για να καταγγείλει τον 39χρονο ότι την απειλούσε και ότι τον είδε να την περιμένει έξω από το σπίτι της και φοβήθηκε. Ο δράστης και το θύμα είχαν χωρίσει πριν καιρό, τονίζοντας μάλιστα 28χρονη στην αξιωματικό υπηρεσίας και σε έναν άλλο αστυνομικό που ήταν μέσα στο Τμήμα, ότι την παρακολουθεί ο πρώην σύντροφός της και ότι φοβάται για την ζωή της, ενώ τους αποκάλυψε επίσης ότι του είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα και μήνυση από το 2020 εις βάρος του για βιασμό και ξυλοδαρμό, ωστόσο δεν είχε γίνει τίποτα εδώ και 4 χρόνια.

Η 28χρονη ζήτησε έστω να την συνοδέψει κάποιο περιπολικό στο σπίτι της γιατί φοβόταν για την ζωή της, ωστόσο η απάντηση από τους αστυνομικούς ήταν αρνητική...

Εν τέλει, η 28χρονη έφυγε μόνη της από τον εσωτερικό χώρο του Αστυνομικού Τμήματος χωρίς τη συνοδεία αστυνομικών. Την στιγμή που έβγαινε και άρχισε να τηλεφωνεί στο 100, ο 39χρονος την έσφαξε στην καρδιά με μαχαίρι μπροστά στο φυλάκιο και μπροστά στα μάτια της αστυνομικού που ήταν μέσα σε αυτό, την ώρα που η 28χρονη μιλούσε στο τηλέφωνο με το 100.

Η δολοφονημένη 28χρονη έπεσε αιμόφυρτη στον προαύλιο χώρο του Αστυνομικού Τμήματος και ο 39χρονος αυτοτραυματίστηκε με το μαχαίρι και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο. Μάλιστα ο δράστης είχε φτάσει έξω από το αστυνομικό τμήμα με ένα μηχανάκι.

Σοκ έχει προκαλέσει επίσης η δήλωση του πατέρα της ότι ενημερώθηκε για την δολοφονία της από τους δημοσιογράφους το πρωί της Τρίτης (02-04-2024).

Με ανακοίνωση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ, τονίζει ότι διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση, προκειμένου να διερευνηθούν οι ενέργειες των αστυνομικών που επιλήφθηκαν στην υπόθεση.

Ο 39χρονος δράστης και η άτυχη 28χρονη:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA