Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 77-71: Τα highlights και το επεισοδιακό φινάλε - Οργή και άγρια παράπονα για τους διαιτητες που λένε ότι στο τέλος δέχτηκαν φτύσιμο... (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 77-71: Τα highlights και το επεισοδιακό φινάλε - Οργή και άγρια παράπονα για τους διαιτητες που λένε ότι στο τέλος δέχτηκαν φτύσιμο... (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έδωσαν μεγάλη μάχη το βράδυ της Δευτέρας (15-04-2024) στο ΟΑΚΑ για την τρίτη αγωνιστική του TOP-6 της Basket League, με τους «πράσινους» να παίρνουν την νίκη (77-71) και να κάνουν το τρία στα τρία απέναντι στους Πειραιώτες στο φετινό πρωτάθλημα...
Ο αγώνας και λόγω των αποφάσεων των διαιτητών ήταν επεισοδιακός με τις δύο ομάδες διαμαρτύρονται και να καταγγέλλουν την διαιτησία, ειδικά η ομάδα του Άταμαν και ο ίδιος προσωπικά.
Στο τέλος μάλιστα επικράτησε μεγάλη ένταση ανάμεσα σε παίκτες και τους δύο προπονητές, ενώ οι διαιτητές που έφυγαν άρον άρον από το γήπεδο έχουν γράψει στο φύλλο αγώνα ότι και ένας εκ των τριών διαιτητών δέχτηκε φτύσιμο στο πρόσωπο.

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA