ΣΥΡΙΖΑ: «Άρχισε το ξήλωμα του παρακράτους της ΝΔ, ο Πρωθυπουργός των Τεμπών, των υποκλοπών και του βάναυσου, αυταρχικού καθεστώτος κήρυξε την αρχή του τέλους του...» (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
12 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM - ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ
BANNER TRIACON
 

ΣΥΡΙΖΑ: «Άρχισε το ξήλωμα του παρακράτους της ΝΔ, ο Πρωθυπουργός των Τεμπών, των υποκλοπών και του βάναυσου, αυταρχικού καθεστώτος κήρυξε την αρχή του τέλους του...» (ΦΩΤΟ)

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ που εστάλη στο EviaZoom.gr το Σάββατο (06-04-2024) αναφέρει:

Άρχισε το ξήλωμα του παρακράτους της ΝΔ, ο Πρωθυπουργός των Τεμπών, των Υποκλοπών και του βάναυσου, αυταρχικού καθεστώτος κήρυξε την αρχή του τέλους του.

«Τα συγχαρητήριά μας στην Νέα Δημοκρατία για τα πεντηκοστά της γενέθλια, αλλά και στον Κυριάκο Μητσοτάκη για το ρεσιτάλ ειλικρίνειας. Από το βήμα του συνεδρίου του κόμματός του, ο πρωθυπουργός παραδέχτηκε ότι αυτός και η κυβέρνησή του είναι πολιτικά ασταθείς. Γι’ αυτό και παρακαλούσε συνεχώς για σταθερότητα, μη μπορώντας να κρύψει την προεκλογική του ανασφάλεια.

Ο αρχηγός της ΝΔ περιέγραψε μια ειδυλλιακή χώρα, στην οποία προφανώς ζει μόνο ο ίδιος και οι «φίλοι» του. Τη διάλυση της δημόσιας Υγείας και Παιδείας τις βάφτισε ως "μεταρρυθμίσεις", ενώ δεν τόλμησε να ψελλίσει ούτε μισή λέξη σχετικά με τις ευθύνες του για το έγκλημα των Τεμπών, ακολουθώντας την τακτική του μπαζώματος, την οποία γνωρίζει άριστα, άλλωστε. 

Η διολίσθησή του έφτασε στο σημείο να χαρακτηρίσει «εισαγόμενο» έναν απόδημο Έλληνα, τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Αλαζονικός, ψευδόμενος και αμήχανος απέναντι σε ένα καταφανώς παγωμένο ακροατήριο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης κήρυξε απόψε την αρχή του τέλους του. Άρχισε δηλαδή το ξήλωμα του παρακράτους της ΝΔ.

Επίσης 20 χρόνια μετά την ανάληψη της εξουσίας από τη ΝΔ του Κώστα Καραμανλή ο Yπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας επαναφέρει ως διακύβευμα την επανίδρυση του κράτους. Το σύνθημα, δηλαδή, με το οποίο ξεκίνησε η ΝΔ την κυβερνητική της θητεία το 2004. Το γεγονός ότι ένα κορυφαίο στέλεχος της ΝΔ διαπιστώνει σήμερα, ενώπιον του συνεδρίου της, ότι το κράτος χρειάζεται επανίδρυση, μετά από πέντε χρόνια πρωθυπουργίας Μητσοτάκη, λέει πολλά.

Ο πρωθυπουργός των Τεμπών, των υποκλοπών, των διαρροών προσωπικών δεδομένων και του βάναυσου, αυταρχικού καθεστώτος δεν έχει πείσει ούτε τους υπουργούς του. Δυστυχώς όμως για τον τόπο, αυτή η κυβέρνηση δεν είναι ικανή για καμία επανίδρυση. Μόνο για περαιτέρω απορρύθμιση, την οποία επιτελεί με γοργούς ρυθμούς...»

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA