Δολοφονία 63χρονης στη Χαλκίδα που αρχικά θεωρήθηκε ατύχημα - Ο δικηγόρος της κόρης Θανάσης Τάρτης επιμένει ότι ο φόνος έγινε για τις 7.000 ευρώ που δήλωσε στην αστυνομία η εντολέας του ότι είχε αφήσει η ίδια στο σπίτι, ενώ βρέθηκαν απείραχτα τα κοσμήματα και το κλειδί στη γλάστρα - «Δεν δένουν όλα αυτά...», του απάντησε ο Ευαγγελάτος (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

Δολοφονία 63χρονης στη Χαλκίδα που αρχικά θεωρήθηκε ατύχημα - Ο δικηγόρος της κόρης Θανάσης Τάρτης επιμένει ότι ο φόνος έγινε για τις 7.000 ευρώ που δήλωσε στην αστυνομία η εντολέας του ότι είχε αφήσει η ίδια στο σπίτι, ενώ βρέθηκαν απείραχτα τα κοσμήματα και το κλειδί στη γλάστρα - «Δεν δένουν όλα αυτά...», του απάντησε ο Ευαγγελάτος (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Θανάσης Τάρτης, ο οποίος έχει αναλάβει δικηγόρος της κόρης της 63χρονης μίλησε στην εκπομπή του MEGA «Live News» με τον Νίκο Ευαγγελάτο για την άγρια δολοφονία της 63χρονης Μαρίας Δασκαλοπούλου στο σπίτι της στην Έξω Παναγίτσα, που χαρακτηρίστηκε αρχικά ατύχημα από την αστυνομία, αν και είχε δεχθεί 5 μαχαιριές και τρεις μέρες μετά η νεκροψία έδειξε το στυγερό έγκλημα, το οποίο παραμένει ανεξιχνίαστο και τα σενάρια δίνουν και παίρνουν με τις έρευνες του Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής που έχει αναλάβει την υπόθεση να επικεντρώνονται στο συγγενικό περιβάλλον της 63χρονης...

Ο Θανάσης Τάρτης επέμεινε για ακόμη μία φορά ότι ο φόνος της 63χρονης έγινε με σκοπό τη ληστεία των 7.000 ευρώ, τα οποία κατά δήλωση αποκλειστικά της κόρης, είχε αφήσει η ίδια στο δωμάτιο της μέσα στο σπίτι που σφάχτηκε με 5 μαχαιριές στο λαιμό η 62χρονη. 

Ωστόσο όπως αποκαλύφθηκε, οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής κατά την νέα έρευνα που έκαναν στο σπίτι εντόπισαν απείραχτα κοσμήματα και χρυσαφικά σε διπλανό δωμάτιο, ενώ το κλειδί που άφηνε η κόρη σε μία γλάστρα έξω από σπίτι ήταν στη θέση του. 

Ο Θανάσης Τάρτης δήλωσε αρχικά:

«Είμαστε ευχαριστημένοι με την έρευνα της αστυνομίας. Οι αστυνομικοί μας λένε ότι είναι κοντά στον δολοφόνο της 63χρονης. Το δωμάτιο της κόρης ήταν άνω κάτω. Η πεποίθηση μας είναι ότι ο άνθρωπος αυτός που πήγε να πάρει τα χρήματα της κόρης, ξέρετε το ποσό των 7.000 ευρώ μπορεί να ακούγεται γιατί εκτός από την εργασία της σε εργοστάσιο στα Οινόφυτα έχει και μία επιχειρηματική δραστηριότητα και θα μπορούσε κανείς να υποθέσει ότι θα έχει περισσότερα χρήματα. Πιστεύουμε ότι εκεί κατελήφθη από την μητέρα της και ακολούθησε αυτό που ακολούθησε αν υποθέσουμε ότι ο δράστης είναι και γνωστός...», με τον Νίκο Ευαγγελάτο να παίρνει το λόγο:

«Μας είπε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος ότι οι αστυνομικοί βρήκαν στο σπίτι κοσμήματα και είναι μία απορία που δημιουργείται...»

Θανάσης Τάρτης: «Τα κοσμήματα βρέθηκαν σε διπλανό δωμάτιο...»

Νίκος Ευαγγελάτος: «Ένας στυγνός δολοφόνος, ο οποίος όχι μόνο πετάει από την σκάλα την ανήμπορη γυναίκα αλλά την μαχαιρώνει και με αυτόν τον έντονο τρόπο. Γιατί μετά δεν πάει αφού θέλει τα λεφτά να ψάξει στο διπλανό δωμάτιο να ψάξει τα χρυσαφικά;» 

Θανάσης Τάρτης: «Γιατί μπορεί ενδεχομένως εκεί να τον κατέλαβε το θύμα να τον είδε και αναγκάστηκε να προχωρήσει σε άλλου είδους μέτρα, απορίες υπάρχουν...»

Νίκος Ευαγγελάτος: «Να την δολοφονήσει αλλά θέλω να πω μετά αφού την δολοφόνησε είχε άδειο σπίτι και την γυναίκα εξουδετερωμένη, εύλογες οι απορίες δεν είναι αυτές;» 

Θανάσης Τάρτης: «Ναι είναι εύλογες οι απορίες... Αυτό που αν θέλετε και η κόρη αισθάνεται τύψεις είναι για το κλειδί στη πόρτα, το οποίο δεν ξέρω αν αυτό ήταν η αιτία, το κλειδί στη γλάστρα εννοώ...»

Νίκος Ευαγγελάτος: «Πάντως το κλειδί βρέθηκε κανονικά στη γλάστρα μετά...»

Θανάσης Τάρτης: « Ε καλά αυτός που το πήρε θα το ξανάβαζε εκεί...»

Νίκος Ευαγγελάτος: «Πάντως πάλι κάτι χάνεται εδώ... Δηλαδή αν ο δράστης είχε κάνει όλα αυτά που μας είπατε και δολοφόνησε, να είχε την ψυχραιμία μετά να μην πάει στο διπλανό δωμάτιο να ψάξει για τα χρυσαφικά και να έχει την ψυχραιμία να ξαναβάλει το κλειδί στη γλάστρα δεν δένουν όλα αυτά...»

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA