Κύκλωμα ΔΟΥ Χαλκίδας: Αντιδήμαρχος της Βάκα ο δικηγόρος 50χρονου εφοριακού που συνελήφθη από το Εσωτερικών Υποθέσεων για την εγκληματική οργάνωση - Αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 10.000 ευρώ... (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

Κύκλωμα ΔΟΥ Χαλκίδας: Αντιδήμαρχος της Βάκα ο δικηγόρος 50χρονου εφοριακού που συνελήφθη από το Εσωτερικών Υποθέσεων για την εγκληματική οργάνωση - Αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 10.000 ευρώ... (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο δικηγόρος Κώστας Ζέρβας που τυγχάνει και Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας του Δήμου Χαλκιδέων, ανέλαβε την υπεράσπιση του 50χρονου εφοριακού της ΔΟΥ Χαλκίδας Σ.Μ. , ο οποίος κατάγεται από τη Δροσιά Χαλκίδας, και ήταν ανάμεσα στα 7 άτομα που συνέλαβαν για εγκληματική οργάνωση με μίζες και εκβιασμούς τα στελέχη της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων την Δευτέρα (21-05-2024)...

Την Παρασκευή (24-05-2024) οδηγήθηκε και αυτός από τους αδιάφθορους στον Ανακριτή Χαλκίδας, ο οποίος τον άφησε και εκείνον ελεύθερο αργότερα.

Όπως είπε στις δηλώσεις του αργότερα ο δικηγόρος Κώστας Ζέρβας, ο πελάτης του αφέθηκε ελεύθερος με τους εξής περιοριστικούς όρους: χρηματική εγγύηση 10.000 ευρώ, παρών 2 φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα, και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Δείτε στο ΒΙΝΤΕΟ όσα δήλωσε έξω από τα Δικαστήρια Χαλκίδας:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA