ΔΟΥ Χαλκίδας: Το «τεφτέρι» της 50χρονης Προϊσταμένης που εντόπισε το Εσωτερικών Υποθέσεων - Εδώ έγραφε όλα τα ποσά που «τσέπωνε» απο εκβιασμούς και μίζες η αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης και τα μοιράζονταν με τους συνεργούς της (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

ΔΟΥ Χαλκίδας: Το «τεφτέρι» της 50χρονης Προϊσταμένης που εντόπισε το Εσωτερικών Υποθέσεων - Εδώ έγραφε όλα τα ποσά που «τσέπωνε» απο εκβιασμούς και μίζες η αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης και τα μοιράζονταν με τους συνεργούς της (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ιδού το τετράδιο, το οποίο εντόπισαν οι αδιάφθοροι της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων, το οποίο χρησιμοποιούσε ως «τεφτέρι» η 50χρονη διεφθαρμένη Προϊσταμένη της ΔΟΥ Χαλκίδας, η οποία είναι η αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης, και στο οποίο έγραφε τα τεράστια ποσά - μίζες που έπαιρνε η εγκληματική οργάνωση από επιχειρήσεις και ιδιώτες μέσω εκβιασμών...



Το κουβάρι ξετύλιξαν τα στελέχη της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων έπειτα από καταγγελίες επιχειρηματιών και ιδιωτών, τουλάχιστον από τον Νοέμβριο του 2023. Εάν πλήρωναν, τότε και μόνο τότε διεκπεραίωναν τις φορολογικές εκκρεμότητες τους στη ΔΟΥ Χαλκίδας. Έτσι, μέσα σε διάστημα μόλις τριών μηνών απέσπασαν συνολικά 95.600 ευρώ από 17 περιπτώσεις. 

Μάλιστα σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στα σπίτια των συλληφθέντων ανάμεσα σε άλλα βρέθηκαν και σχεδόν 79.000 σε μετρητά.

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA