ΔΟΥ Χαλκίδας - Κύκλωμα Εφοριακών: Λίγο πριν νυχτώσει! Η στιγμή που τα στελέχη του Εσωτερικών Υποθέσεων βγάζουν από τα δικαστήρια την 50χρονη Προϊσταμένη και την 67χρονη «Λίνα» που προφυλακίστηκαν και τις οδηγούν στις φυλακές - Μαζεύτηκε κόσμος για να αποδοκιμάσει τις θηλυκές «αράχνες» - «Με θυμάσαι;...», φώναξε στην «Λίνα» ένας πολίτης που έπεσε και αυτός θύμα - «Μου ζήτησαν 15.000 ευρώ παραπάνω για να μου βγάλουν φορολογική ενημερότητα...» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

ΔΟΥ Χαλκίδας - Κύκλωμα Εφοριακών: Λίγο πριν νυχτώσει! Η στιγμή που τα στελέχη του Εσωτερικών Υποθέσεων βγάζουν από τα δικαστήρια την 50χρονη Προϊσταμένη και την 67χρονη «Λίνα» που προφυλακίστηκαν και τις οδηγούν στις φυλακές - Μαζεύτηκε κόσμος για να αποδοκιμάσει τις θηλυκές «αράχνες» - «Με θυμάσαι;...», φώναξε στην «Λίνα» ένας πολίτης που έπεσε και αυτός θύμα - «Μου ζήτησαν 15.000 ευρώ παραπάνω για να μου βγάλουν φορολογική ενημερότητα...» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Όπως έγραψε από την αρχή το EviaZoom.gr (δείτε ΕΔΩ ) πάνω από 10 ώρες κράτησαν οι απολογίες των «7» συλληφθέντων στα Δικαστήρια Χαλκίδας την Παρασκευή (24-05-2024) που μεταφέρθηκαν εκεί από πολυπληθή ομάδα στελεχών της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων, τα οποία ήταν αυτά που τους συνέλαβαν μυστικά από τις αστυνομικές, δικαστικές και εισαγγελικές αρχές της Χαλκίδας την 21η Μαϊου 2024 για την δυσώδη υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης που είχαν στήσει στη ΔΟΥ Χαλκίδας και θησαύριζαν στην υγεία των κορόιδων με μίζες και εκβιασμούς επιχειρηματιών και ιδιωτών σύμφωνα με την δικογραφία των αδιάφθορων, η οποία εμπεριέχει πλούσιο υλικό και συνομιλίες - «φωτιά», οι οποίες σύμφωνα με το ρεπορτάζ δεν έχουν έρθει όλες στο «φως» και αναμένονται νέες αποκαλύψεις...

Όπως προαναφέραμε επίσης, οι αδιάφθοροι δεν έφυγαν δευτερόλεπτο από τον εσωτερικό χώρο των δικαστηρίων, καθ΄΄ολη την διάρκεια των απολογιών των «7» που ολοκληρώθηκαν λίγο πριν νυχτώσει, όπου είχαμε δύο προφυλακίσεις: Tης 50χρονης Προϊσταμένης της ΔΟΥ Χαλκίδας Εύης (Ευανθίας) Τύλη που κατηγορείται ως αρχηγός - εγκέφαλος της εγκληματικής οργάνωσης. Και της 67χρονης Ευαγγελίας από την Χαλκίδα γνωστή ως «Λίνα» όλα αυτά τα χρόνια στη ΔΟΥ που ήταν το «δεξί» χέρι της 50χρονης σύμφωνα με την δικογραφία και ήταν η υπεύθυνη χορήγησης φορολογικής ενημερότητας. Οι υπόλοιποι «5» αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους (χρηματική εγγύηση, κλπ).

Λίγο πριν νυχτώσει λοιπόν, έγινε και η «μεγάλη» έξοδος των δύο προφυλακισμένων γυναικών από τα στελέχη του Εσωτερικών Υποθέσεων, τα οποία με αστραπιαία επιχείρηση τις μετέφεραν στα οχήματα της συγκεκριμένης Υπηρεσίας από την Αθήνα που βρίσκονταν εκεί από την μεταγωγή τους το πρωί, για να τις οδηγήσουν στις φυλακές.

Όπως θα δείτε, έξω από τα δικαστήρια, υπήρχε πλήθος κόσμου και οι αποδοκιμασίες και τα μπινελίκια κατά των δύο γυναικών έδιναν και έπαιρναν.Μάλιστα ένας εξοργισμένος πολίτης πλησίασε ένα από τα οχήματα των αδιάφθορών, στο οποίο μόλις είχαν προλάβει να βάλουν μέσα την 67χρονη «Λίνα» και της φώναζε κοιτάζοντας την από το τζάμι: 

«Με θυμάσαι; Με θυμάσαι...».

Ο ίδιος στη συνέχεια ερωτώμενος από τους δημοσιογράφους αν είναι θύμα της εγκληματικής οργάνωσης απάντησε χαρακτηριστικά:

«Εμ δεν ήμουνα...», και στη συνέχεια εξιστόρησε τον δικό του εφιάλτη καταγγέλοντας πως οι 13.000 που ήταν να πληρώσει, όπως του είχε πει ο λογιστής, για να πάρει φορολογική ενημερότητα ξαφνικά όταν πήγε στην εφορία, του είπαν ότι είναι 28.500 ευρώ και όπως τονίζει "δεν είχα καταλάβει τότε τι γινόταν.."
Σημειώνεται ότι πρόκειται για άγνωστο θύμα (σ.σ. φανταστείτε πόσες καταγγελίες υπάρχουν και δεν έχουν γίνει επίσημα αλλά παραμένουν και άγνωστες λόγω φόβου) , δεν βρίσκεται δηλαδή στην σχετική λίστα των εκβιαζόμενων και των εξαπατημένων που έχει εξιχνιάσει το Εσωτερικών Υποθέσεων.

Διαβάστε τα όσα ανέφερε ο συγκεκριμένος πολίτης για την δική του προσωπική υπόθεση:

«Για ενημερότητα είναι...Ο λογιστής μου έβγαλε 13.000 ευρώ... Πάω στην εφορία, δίνω το χαρτί, φεύγει αυτή που της έδωσα το χαρτί, πάει πάνω, δεν ξέρω που πήγε κάπου πήγε και κατεβαίνει κάτω και τα 13 μου τα κάνουν 18.500 ευρώ.... Όταν σου λένε τέτοια πράγματα παθαίνεις σύγχυση, μου λέγανε αλλά εγώ δεν καταλάβαινα τίποτα γιατί είχα τρελαθεί... Όπως έτσι έγινε... Έτσι έδωσαν 18.500 ευρώ... Απλά σας λέω ο λογιστής μου είχε δώσει ένα χαρτί 13.300 και αυτοί μου το έκαναν 28.500 ευρώ... Μου χτύπαγε και το χέρι στο τραπέζι... Πήγα στη Πειραιώς το πλήρωσα...»

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ που κατέγραψε το EviaZoom.gr από την έξοδο των δύο προφυλακισμένων γυναικών και όσα έγιναν στη συνέχεια:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA