Νέα πλάνα με ήχο: Η στιγμή που ο 71χρονος συγγραφέας πυροβολεί εν ψυχρώ τον Πρωθυπουργό της Σλοβακίας που παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση - «Τσουνάμι» θεωριών συνωμοσίας... (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

Νέα πλάνα με ήχο: Η στιγμή που ο 71χρονος συγγραφέας πυροβολεί εν ψυχρώ τον Πρωθυπουργό της Σλοβακίας που παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση - «Τσουνάμι» θεωριών συνωμοσίας... (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Νέο ΒΙΝΤΕΟ με ήχο από τους πυροβολισμούς βλέπει το φως της δημοσιότητας από τη στιγμή που ο 71χρονος Σλοβάκος συγγραφέας, ονόματι Γιουράι Τσιντούλα πλησιάζει μέρα τον Πρωθυπουργό της Σλοβακίας Ρόμπερτ Φίτσο και τον πυροβολεί εν ψυχρώ αρκετές φορές...

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο 71χρονος πλησιάζει τον Πρωθυπουργό της Σλοβακίας και πυροβολεί εναντίον του.

Ο Φίτσο φέρει τρία τραύματα από πυροβολισμούς: δύο στο χέρι του και ένα στην κοιλιά του. 

Άμεσα σπεύδουν στο σημείο οι άνδρες της ασφάλειας του Σλοβάκου πρωθυπουργού, ενώ επικρατεί το απόλυτο χάος.

«Ο Φίτσο έχει πυροβοληθεί αρκετές φορές και μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο Ρούσβελτ στην Μπάνσκα Μπίστριτσα... Οι επόμενες ώρες θα κρίνουν πολλά», λένε τα μεγάλα ξένα διεθνή ενημέρωσης.

Κατηγορούνται η αντιπολίτευση και τα σλοβακικά μέσα ενημέρωσης 

Σε συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά την απόπειρα δολοφονίας, υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι του κυβερνώντος συνασπισμού κατήγγειλαν τους πολιτικούς αντιπάλους του Φίτσο, ιδίως στο PS και τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης.

Η απόφαση της κυβέρνησης να αναδιαρθρώσει τον δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα RTVS, κατηγορώντας τον για έλλειψη αντικειμενικότητας, αυξάνει τις εντάσεις στα παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης. Οι επικριτές της κυβέρνησης τονίζουν ότι ο RTVS θα μετατραπεί σε όχημα φιλοκυβερνητικής προπαγάνδας. 

***

«Πολιτικοί κατηγόρησαν τους δημοσιογράφους και το φιλελεύθερο τμήμα της σλοβακικής κοινωνίας ότι ευθύνονται για την επίθεση, χωρίς καμία απόδειξη και καμία λογική», είπε ο Τόμας Κρίσακ, ειδικός σε θέματα ασφάλειας της πληροφορίας και συνέχισε: «Οι πολιτικοί ηγέτες καταχρώνται την κατάσταση προς όφελός τους και κατηγορούν παντελώς αθώους ανθρώπους».

ΔΕΙΤΕ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA