Πριν την έναρξη της δίκης για το πολύνεκρο ναυάγιο στην Πύλο: Συμπλοκές, τραυματισμοί και επεισόδια μεταξύ διαδηλωτών και ΜΑΤ στα δικαστήρια - Καταγγέλλεται η αστυνομία για αυθαιρεσίες... (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

Πριν την έναρξη της δίκης για το πολύνεκρο ναυάγιο στην Πύλο: Συμπλοκές, τραυματισμοί και επεισόδια μεταξύ διαδηλωτών και ΜΑΤ στα δικαστήρια - Καταγγέλλεται η αστυνομία για αυθαιρεσίες... (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Συμπλοκές διαδηλωτών και ΜΑΤ, τραυματισμοί σημειώθηκαν το πρωί της Τρίτης (21-05-2024) έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Καλαμάτας, όπου θα διεξαχθεί η δίκη των 9 επιζησάντων κατηγορούμενων ως διακινητών του πολύνεκρου ναυαγίου ανοιχτά της Πύλου...

Σύμφωνα με την ΕΡΤ αλλά και τοπικά ΜΜΕ, υπήρξε ένταση μεταξύ ΜΑΤ και του μπλοκ του ΠΑΜΕ που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο ατόμων, ενώ έγιναν και δύο προσαγωγές κάτι που άναψε περισσότερα τα αίματα.

Έξω από τα δικαστήρια βρίσκονται επίσης και μέλη συλλογικοτήτων πραγματοποιώντας διαδηλώσεις, με το κλίμα να είναι τεταμένο. 

«Μας ενδιαφέρει τι ακριβώς θα γίνει σε αυτή τη δίκη, δεν πρέπει να βουλιάξει σήμερα η δικαιοσύνη. Καταγγέλλουμε την αστυνομία και τις πρακτικές της από πριν ξεκινήσει καν η διαδήλωση...», τόνισε χαρακτηριστικά η εκπαιδευτικός Χριστίνα Λαδά που βρίσκεται ανάμεσα στους διαδηλωτές.

ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA