Θρύλος! Κυπελλούχος Ευρώπης ο Ολυμπιακός που νίκησε 1-0 στην παράταση την Φιορεντίνα και κατέκτησε το Conference League (ΒΙΝΤΕΟ, ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ, ΑΠΟΝΟΜΗ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

Θρύλος! Κυπελλούχος Ευρώπης ο Ολυμπιακός που νίκησε 1-0 στην παράταση την Φιορεντίνα και κατέκτησε το Conference League (ΒΙΝΤΕΟ, ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ, ΑΠΟΝΟΜΗ)

Έγραψε ιστορία το βράδυ της Τετάρτης (29-05-2024) η ομάδα - θρύλος του ελληνικού ποδοσφαίρου...

Λίγους μήνες προτού συμπληρώσει 100 χρόνια, ο Ολυμπιακός πρόσθεσε την πιο χρυσή σελίδα της ιστορίας του με την κατάκτηση του Conference League. 

Μετά από 120 λεπτά αγώνα ο Ολυμπιακός νίκησε με 1-0 στον τελικό του Conference League την Φιορεντίνα στην Opap Arena και έγραψε ιστορία, καθώς έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα που κατακτά ευρωπαϊκό τρόπαιο. Το χρυσό γκολ που έκρινε τον τελικό πέτυχε ο Ελ Κααμπί στο 116΄ της παράτασης (0-0 στα 90 λεπτά του αγώνα) ξεσηκώνοντας στο πόδι όλη την χώρα.

ΒΙΝΤΕΟ (ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ - ΑΠΟΝΟΜΗ ΣΤΗΝ OPAP ARENA):

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε πανάξια το πολυπόθητο τρόπαιο. Ένα τρόπαιο που δεν έχει φέρει καμία άλλη ελληνική ομάδα στην χώρα μας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Ροντινέι, Κάρμο, Ρέτσος, Ορτέγκα (90΄+1 Κίνι), Ιμπόρα, Έσε, Τσικίνιο, Φορτούνης (72΄ Γιόβετιτς), Ποντένσε (106΄ Μασούρας), Ελ Κααμπί (120΄+2 Ελ Αραμπί).

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ (Βιντσέντζο Ιταλιάνο): Τερατσάνο, Ντοντό, Μιλένκοβιτς, Μαρτίνες Κουάρτα, Μπιράγκι (106΄ Ρανιέρι), Μποναβεντούρα, Αρτούρ (74΄ Ντάνκαν), Μαντράγκορα, Γκονσάλες (106΄ Μπελτράν), Κουαμέ (82΄ Ικονέ), Μπελότι (59΄ Ενζολά).

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA