Βαξεβάνης: «Το κύκλωμα στη ΔΟΥ Χαλκίδας το είχαμε αποκαλύψει από τον Ιούλιο του 2023 και αποκαλύφθηκε γιατί οι καταγγελίες έγιναν στο Εσωτερικών Υποθέσεων...» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Βαξεβάνης: «Το κύκλωμα στη ΔΟΥ Χαλκίδας το είχαμε αποκαλύψει από τον Ιούλιο του 2023 και αποκαλύφθηκε γιατί οι καταγγελίες έγιναν στο Εσωτερικών Υποθέσεων...»

«Ο τρόπος δράσης του κυκλώματος εφοριακών, στελεχών της ΑΑΔΕ και λογιστών που συνελήφθησαν στη Χαλκίδα για εκβιασμό επιχειρηματιών μέσω φορολογικών ελέγχων, έχει αποκαλυφθεί σε έρευνα του Documento με τίτλο "Μαφία εφοριακών εκβιάζει επιχειρηματίες" (Ιούλιος 2023).

Η δράση του κυκλώματος είναι σε γνώση του Διοικητή, αφού υπάρχουν εκατοντάδες καταγγελίες που περιγράφουν όσα γίνονται, αλλά η ΑΑΔΕ αντί να στείλει τα στοιχεία στον Εισαγγελέα τα μετατρέπει σε εσωτερικούς ελέγχους και αθωώνει τους επίορκους.

Η υπόθεση της Χαλκίδας αποκαλύφθηκε γιατί οι καταγγελίες έγιναν στο Εσωτερικών Υποθέσεων και προχώρησαν σε παρακολουθήσεις. Με τη υπόθεση αυτή δεν επιβεβαιώνεται μόνο η έρευνα του Documento ,αλλά και όσα αποκαλύψαμε για το πώς μεθοδεύεται η συγκάλυψη.

Εμποδίζουν τις καταγγελίες να φτάσουν στην Εισαγγελία για να μην γίνουν παρακολουθήσεις τηλεφώνων και κατ οίκον έρευνες για μαύρο χρήμα.

Δεν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό αλλά για παγιωμένη εγκληματική λειτουργία...»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η διαφθορά και οι μαφίες κάνουν πάρτι στη Χαλκίδα: Μετά από μυστική επιχείρηση το Εσωτερικών Υποθέσεων εξιχνίασε νέα εγκληματική οργάνωση με αρχηγό την 50χρονη Προϊσταμένη της ΔΟΥ Χαλκίδας για εκβιασμούς κατ’ επάγγελμα, μίζες και δωροληψίες με συνεργούς υψηλόβαθμους εφοριακούς και λοιπούς (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA