Δικαιολογεί τον γιο του ο πατέρας του Λύτρα: «Έδωσε αφορμή η γυναίκα του και άπλωσε το χέρι του, η κακιά η ώρα ήταν και περιμένουμε να αποφυλακιστεί...» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Δικαιολογεί τον γιο του ο πατέρας του Λύτρα: «Έδωσε αφορμή η γυναίκα του και άπλωσε το χέρι του, η κακιά η ώρα ήταν και περιμένουμε να αποφυλακιστεί...»

Προκλητικές δηλώσεις έκανε ο πατέρας του μεγαλοδικηγόρου Απόστολου Λύτρα σε τηλεοπτική του συνέντευξη στην εκπομπή του MEGA «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» την Κυριακή (23-06-2024)...

Την ώρα που ο γιος του βρίσκεται για τρίτο 24ωρο προφυλακισμένος, επειδή παραβίασε τους περιοριστικούς όρους για το κακούργημα της βαριάς σκοπούμενης βλάβης και τον άγριο ξυλοδαρμό της δικηγόρου συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου, ο Μανώλης Λύτρας βρίσκει ελαφρυντικά για τον γιο του καταφεύγοντας σε στερεοτυπικές αντιλήψεις για το τι μπορεί να συνέβη μεταξύ των δύο συζύγων.

«Τσακώθηκαν... Έδωσε αφορμή η γυναίκα του και ο Αποστόλης άπλωσε το χέρι του, η κακιά η ώρα ήταν, ποτέ δεν θα σήκωνε χέρι ο γιος μου. Περιμένουμε σε κανένα μήνα να κάνει αίτηση αποφυλάκισης και να βγει σύντομα από τη φυλακή...», τόνισε χαρακτηριστικά ο πατέρας του μεγαλοδικηγόρου.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA