Δίκη 104 νεκροί Μάτι: Ξέσπασαν οι συγγενείς! Σε 30 μήνες φυλάκιση και με αναστολή καταδικάστηκε ο πρώην Υπαρχηγός της Πυροσβεστικής - Δεν έδωσε καν το παρών στο δικαστήριο (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

Δίκη 104 νεκροί Μάτι: Ξέσπασαν οι συγγενείς! Σε 30 μήνες φυλάκιση και με αναστολή καταδικάστηκε ο πρώην Υπαρχηγός της Πυροσβεστικής - Δεν έδωσε καν το παρών στο δικαστήριο (ΦΩΤΟ)

Σε 30 μήνες φυλάκιση και με αναστολή καταδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών ο πρώην Υπαρχηγός της Πυροσβεστικής, Βασίλης Ματθαιόπουλος για την φονική πυρκαγιά στο Μάτι με τους 104 νεκρούς και για προσπάθεια «κουκουλώματος» ευθυνών αξιωματικών της Πυροσβεστικής με απειλές, πιέσεις στο δικαστικό πραγματογνώμονα της υπόθεσης Δ. Λιότσο... 

Παράλληλα του επιδικάστηκαν και δικαστικά έξοδα 1.000 ευρώ.

Ο πρώην Υπαρχηγός της Πυροσβεστικής, Βασίλης Ματθαιόπουλος δεν ήταν παρών στη δίκη και εκπροσωπήθηκε μέσω του συνηγόρου του, ο οποίος άσκησε και έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης και η υπόθεση θα εκδικαστεί ξανά στο Εφετείο Αθηνών.

Ξέσπασαν συγγενείς θυμάτων εναντίον του Ματθαιόπουλου...

«Δεν ήρθε όμως να μας τα πει! Μας κατέστρεψε και μας έκαψε όλους. Που να έρθει, δεν έχει τα κότσια! Φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από αυτόν. Κοιτάξτε το παιδί μου που κάηκε. Δεν αποδέχθηκε τίποτα. Δε θέλω να λέει ψέματα, τα νομικά επιχειρήματα να μας πει ο ίδιος και όχι άλλος. Έχασα το παιδί μου 35 ετών», φώναξε χαρακτηριστικά στο δικαστήριο μία ηλικιωμένη γυναίκα που στη φονική πυρκαγιά θρήνησε κόρη και εγγονάκι – βρέφος.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA