Δήμος Χαλκιδέων: Παράνομες χωματερές, πεταμένα εύφλεκτα υλικά, απέραντο σκουπιδαριό... - «Ήταν θέμα χρόνου να πάρουμε φωτιά...», έλεγε πριν λίγες μέρες o Γιώργος Σπύρου και βγήκε αληθινός (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Δήμος Χαλκιδέων: Παράνομες χωματερές, πεταμένα εύφλεκτα υλικά, απέραντο σκουπιδαριό... - «Ήταν θέμα χρόνου να πάρουμε φωτιά...», έλεγε πριν λίγες μέρες o Γιώργος Σπύρου και βγήκε αληθινός (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Γιώργος Σπύρου που, -έστω με αυτή την εκλογική διαδικασία που έγινε-, ήρθε πρώτος σε όλη την Χαλκίδα στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές (σ.σ. θα το υπενθυμίζουμε αυτό γιατί κάποιοι κάνουν τους χαζούς) έκανε νέα δήλωση αυτή τη φορά για την πυρκαγιά που ξέσπασε προχθές στη περιοχή της Νέας Αρτάκης...

«Ήταν θέμα χρόνου να πάρουμε φωτιά...», έλεγε πριν λίγες μέρες από την φωτιά και βγήκε αληθινός κάνοντας λόγο για παράνομες χωματερές, λέγοντας "εισαγγελείς ξυπνάτε" δείχνοντας σε ΒΙΝΤΕΟ τα όσα είδε σε διάφορε περιοχές του Δήμου Χαλκιδέων: το απέραντο σκουπιδαριό στις άκρες των δρόμων, την καύσιμη ύλη, πεταμένα κλαδιά κ.α.

Η δήλωση του Γιώργου Σπύρου για την φωτιά στην Αρτάκη και τις βαρύτατες ευθύνες της δημοτικής αρχής Βάκας που επιδείκνυε με αποδεικτικά στοιχεία με τα σχετικά ΒΙΝΤΕΟ που είχε αναρτήσει:

«Η φωτιά στη Ν Αρτάκη δείχνει πόσο ευάλωτα είναι τα περιαστικά μας δάση. Η καύσιμη ύλη που έχει συσσωρευτεί ύστερα από τα κλαδέματα των δένδρων και τον καθαρισμό των οικοπέδων πρέπει να απομακρυνθεί άμεσα. Η συγχαρητήρια στις δυνάμεις κατάσβεσης που έδρασαν γρήγορα και αποτελεσματικά».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA