Δολοφονία 11χρονης: Ο 37χρονος είχε καταδικαστεί το 2020 για βιασμό 14χρονης και είχε αφεθεί ελεύθερος | EviaZoom.gr - Εύβοια News
12 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM - ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ
BANNER TRIACON
 

Δολοφονία 11χρονης: Ο 37χρονος είχε καταδικαστεί το 2020 για βιασμό 14χρονης και είχε αφεθεί ελεύθερος

Ο 37χρονος θείος της 11χρονης, την οποία πήγε να να την βιάσει και στη συνέχεια την κατακρεούργησε με κατσαβίδι στην Ηλεία (δείτε ΕΔΩ το σχετικό δημοσίευμα), αν και το 2020 είχε καταδικαστεί για τον βιασμό 14χρονης από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ζάκυνθου, δεν μπήκε ποτέ φυλακή, καθώς είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους...

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο καθ' ομολογίαν δράστης της δολοφονίας της 11χρονης, ήταν ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, καθώς το 2017 είχε συλληφθεί με την κατηγορία του βιασμού ενός 14χρονου κοριτσιού. Μάλιστα, εισαγγελέας και ανακριτής είχαν διατάξει την προφυλάκισή του.

Ωστόσο αν και καταδικάστηκε το 2020 από το δικαστήριο στη Ζάκυνθο κατέθεσε αίτημα για αναστολή εκτέλεσης της ποινής του, το οποίο έγινε δεκτό και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ανάμεσα στους οποίους ήταν να εμφανίζεται δύο φορές τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του. 

4 χρόνια μετά πήγε να βιάσει την ίδια την ανιψιά του και την κατακρεούργησε με κατσαβίδι στο λαιμό.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Δολοφονία 11χρονης - Οι κάμερες ασφαλείας αποκάλυψαν τη φρίκη: Ο 37χρονος θείος της πήγε να την βιάσει και μετά την κατακρεούργησε με κατσαβίδι και την πέταξε σε χωράφι (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA