Επίθεση με μολότοφ στο φυλάκιο έξω από την οικία της Προέδρου του Αρείου Πάγου - Τραυματίστηκε ο φρουρός που είχε σκοπιά (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
12 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM - ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ
BANNER TRIACON
 

Επίθεση με μολότοφ στο φυλάκιο έξω από την οικία της Προέδρου του Αρείου Πάγου - Τραυματίστηκε ο φρουρός που είχε σκοπιά (ΦΩΤΟ)

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Πέμπτης (27-06-2024) καθώς άγνωστοι προσέγγισαν το σπίτι της Προέδρου του Αρείου Πάγου, Ιωάννας Κλάπα - Χριστοδουλέα στη περιοχή Παπάγου Αττικής (φωτο πάνω) πετώντας μολότοφ στο φυλάκιο της οικίας της σύμφωνα με πληροφορίες...

Μέσα στο φυλάκιο βρισκόταν είχε σκοπιά εκείνη την ώρα ένας αστυνομικός - φρουρός, ο οποίος τραυματίστηκε στο χέρι και το πρόσωπο, ενώ στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, τον οποίο τον μετέφερε στο 401 ΓΣΝΑ, χωρίς όμως να εκφράζεται κανένας κίνδυνος για τη ζωή του.

Χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής (επιχείρησαν 8 πυροσβέστες με 2 οχήματα) προκειμένου να κατασβεστεί η πυρκαγιά που ξέσπασε.

Το Κλιμάκιο της Κρατικής Ασφάλειας της Ασφάλειας Αττικής προχώρησε σε 9 προσαγωγές από το σημείο, αλλά δεν προέκυψε κάτι εις βάρος των προσαχθέντων και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Την έρευνα για την καταδρομική επίθεση είχε αναλάβει αρχικά η Κρατική Ασφάλεια, αλλά πλέον έχει περάσει στα χέρια της Αντιτρομοκρατικής.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA