EURO 2024 | Ελβετία - Ιταλία 2-0: Απέκλεισε την πρωταθλήτρια Ευρώπης και περιμένει στους «8» Αγγλία ή Σλοβακία (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

EURO 2024 | Ελβετία - Ιταλία 2-0: Απέκλεισε την πρωταθλήτρια Ευρώπης και περιμένει στους «8» Αγγλία ή Σλοβακία (ΒΙΝΤΕΟ)

Πιο εύκολα από ότι μπορούσε να φανταστεί και ο πιο φανατικός φίλος της, η Ελβετία με εξαιρετική εμφάνιση νίκησε 2-0 το απόγευμα του Σαββάτου (29-06-2024) την απογοητευτική Ιταλία, η οποία ήταν κάτοχος του τελευταίου EURO, στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της φάσης των «16» του EURO 2024 και πήρε το εισιτήριο για τους «8», εκεί που περιμένει τον νικητή του ζευγαριού Αγγλίας – Σλοβακίας που αγωνίζονται την Κυριακή (30/6, 19.00)... 

Στο 37’ ο Βάργκας βρήκε στην περιοχή τον Φρόιλερ που κοντρολάρισε με το δεξί κι εκτέλεσε με το αριστερό για το 1-0 της Ελβετίας. Στο β’ μέρος η Ελβετία αιφνιδίασε τους Ιταλούς και με δυνατό σουτ του Βάργκας από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε και το 2-0. Η αναιμική Ιταλία, μπλοκαρισμένη από την αντίπαλο της δεν μπορούσε να δημιουργήσει καλή φάση, Μια που είχε στο 52’ ήταν δημιούργημα των Ελβετών καθώς ο Σαρ στην προσπάθεια του να διώξει μια χαμένη μπαλιά, έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι του Ζόμερ. Η Ελβετία κράτησε άνετα το 2-0 και πανηγύρισε δίκαια την πρόκριση της στον προημιτελικό.

Οι συνθέσεις:

ΕΛΒΕΤΙΑ: Ζόμερ, Ακάντζι, Σερ, Ρίντερ (71’ Στεργίου), Ροντρίγκες, Έμπισερ, Βάργκας (71’ Τσούμπερ), Φρόιλερ, Τσάκα, Εμπολό (77’ Σιέρο), Εντόι (77’ Ντουά). 

ΙΤΑΛΙΑ: Ντοναρούμα, Ντι Λορέντσο, Μαντσίνι, Μπαστόνι, Νταρμιάν, Φατζόλι (86’ Φρατέζι), Μπαρέλα (64’ Ρετέγκι), Κριστάντε (75’ Καμπιάζο) (75’ Πελεγκρίνι), Ελ Σαράουι (46’ Ζακάνι), Κιέζα, Σκαμάκα.

ΒΙNΤΕΟ - ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA