Φωτιά Κοντοδεσπότι - Στις φλόγες για μία ακόμη χρονιά το δάσος, αποφεύχθηκαν τα χειρότερα : Εμπρησμό «δείχνει» ο Δήμαρχος Γιώργος Ψαθάς - Τι δήλωσε στο EviaZoom.gr (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

Φωτιά Κοντοδεσπότι - Στις φλόγες για μία ακόμη χρονιά το δάσος, αποφεύχθηκαν τα χειρότερα : Εμπρησμό «δείχνει» ο Δήμαρχος Γιώργος Ψαθάς - Τι δήλωσε στο EviaZoom.gr (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Επικίνδυνη φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση, για ακόμη μία χρονιά, στη περιοχή Κοντοδεσπότι του Δήμου Διρφύων - Μεσσαπίων νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου (22-06-2024)...

Κάτοικοι και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων λαχτάρησαν για ακόμη μία χρονιά ωστόσο επίγειες και εναέριες δυνάμεις του Πυροσβεστικού Σώματος την έθεσαν το απόγευμα υπό πλήρη έλεγχο.

Εμπρησμό «δείχνει» ο Δήμαρχος Γιώργος Ψαθάς

Στο EviaZoom.gr και στον δημοσιογράφο Μιχάλη Τσοκάνη μίλησε ο Δήμαρχος Διρφύων - Μεσσαπίων Γιώργος Ψαθάς, ο οποίος τόνισε τα εξής:

«Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο με την συνεργασία όλων, με τα εναέρια που έπεσαν γρήγορα, τις επίγειες δυνάμεις τις οποίες ευχαριστώ και συντονισμένα σώθηκαν επιχειρήσεις, αγροτικές και κτηνοτροφικές μονάδες... Η φωτιά εκδηλώθηκε κοντά στο πρανές κάτι που προβληματίζει όλους μας... Εγώ δεν μπορώ να θεωρήσω τυχαίο ότι συνέχεια στο Κοντοδεσπότι συμβαίνει αυτό. Δεν είναι δυνατόν κάθε χρόνο να συμβαίνει στα ίδια σημεία περίπου ή στον ίδιο άξονα...»

ΒΙΝΤΕΟ (ΠΛΑΝΑ - ΔΗΛΩΣΕΙΣ):

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA