J2US: Ανατροπή με την αποχώρηση - Αυτό είναι το ζευγάρι που τραγούδησε για τελευταία φορά - Η ανακοίνωση για το 15ο live | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

J2US: Ανατροπή με την αποχώρηση - Αυτό είναι το ζευγάρι που τραγούδησε για τελευταία φορά - Η ανακοίνωση για το 15ο live

Της Μαρίας Μπασινά... - Το J2US επέστρεψε την Κυριακή (02-06-2024) με ένα εκρηκτικό πάρτι γεμάτο μουσική και κέφι, με τον Νίκο Κοκλώνη να ηγείται του show...

Η αγαπημένη τηλεοπτική συνήθεια χάρισε στο κοινό ένα ταξίδι στις πιο όμορφες μουσικές δεκαετίες των τελευταίων 70 χρόνων, με τα ζευγάρια να ερμηνεύουν με πάθος και ταλέντο αγαπημένα τραγούδια.

Η βραδιά σημαδεύτηκε από συγκινήσεις και εντυπωσιακές εμφανίσεις, με τους κριτές να χειροκροτούν τις προσπάθειες των διαγωνιζομένων. Η αγωνία κορυφώθηκε στη στιγμή της αποχώρησης, καθώς ο μουσικός διαγωνισμός μπαίνει στην τελική του ευθεία.

Μετά από μια γεμάτη ένταση αναμονή, ο Νίκος Κοκλώνης αποκάλυψε τα αποτελέσματα. Χωρίς χρονοτριβές, ανακοίνωσε πως το επόμενο live θα έχει disco vibes, ενώ στη συνέχεια έκανε γνωστό ποιο ζευγάρι αποχωρεί από το show.

Σύμφωνα με την ψηφοφορία του κοινού και την κριτική επιτροπή, αυτοί που αποχαιρετούν το J2US είναι η Δώρα Παντέλη και ο Αναστάσιος Ράμμος. Αντίθετα, ο Στάθης Σχίζας και η Μαλού κατάφεραν να εξασφαλίσουν το εισιτήριό τους για το 15ο live, συνεχίζοντας την πορεία τους στο μουσικό διαγωνισμό.

Η αποχώρηση της Δώρας και του Αναστάσιου έφερε θλίψη στους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους, οι οποίοι τους αποχαιρέτησαν με θερμές αγκαλιές και λόγια συμπαράστασης.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA