Ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ Κούρδων μέρα-μεσημέρι: «Βροχή» πυροβολισμών με έναν νεκρό και έναν τραυματία μέσα στο super market «Σκλαβενίτης» (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
12 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM - ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ
BANNER TRIACON
 

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ Κούρδων μέρα-μεσημέρι: «Βροχή» πυροβολισμών με έναν νεκρό και έναν τραυματία μέσα στο super market «Σκλαβενίτης» (ΦΩΤΟ)

Αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς που αποδίδεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών σημειώθηκε μέσα στο super market «Σκλαβενίτης» στο Πασαλιμάνι στον Πειραιά λίγο πριν τις 1730 το απόγευμα του Σαββάτου (14-06-2024)...

Δύο άνδρες κουρδικής καταγωγής εισέβαλαν στο σούπερ μάρκετ για να βρουν καταφύγιο ύστερα από μια λογομαχία που είχαν με ομοεθνή τους.

Στην συνέχεια, ο άνδρας που τους ακολουθήσε άνοιξε πρώτος πυρ κατά και των άλλων δύο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο ένας θανάσιμα και ο άλλος να φέρει τραύματα και να μεταφερθεί στο Τζάνειο. Σύμφωνα με πληροφορίες και στην κατοχή των άλλων δύο εντοπίστηκαν όπλα.

Το super market ήταν σε πλήρη λειτουργία την ώρα του περιστατικού ωστόσο δεν τραυματίστηκε κανένας πελάτης ή εργαζόμενος.

Στο σημείο όπου για αρκετή ώρα επικράτησε πανικός μετέβη ασθενοφόρο που μετέφερε τον τραυματία στο νοσοκομείο, ο οποίος νοσηλεύεσαι σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο Κούρδος που δολοφόνησε τον ομοεθνή του και τραυμάτισε τον δεύτερο συνελήφθη αργότερα 800 μέτρα από το super market.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA