Μαξίμου: Ο Μητσοτάκης έδιωξε τον επικοινωνιολόγο του Σταν Γκρίνμπεργκ μετά το «στραπάτσο» στις Ευρωεκλογές - Σφοδρή επίθεση και ερωτήματα για την αμοιβή του από ΣΥΡΙΖΑ και Ελληνική Λύση (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
12 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM - ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ
BANNER TRIACON
 

Μαξίμου: Ο Μητσοτάκης έδιωξε τον επικοινωνιολόγο του Σταν Γκρίνμπεργκ μετά το «στραπάτσο» στις Ευρωεκλογές - Σφοδρή επίθεση και ερωτήματα για την αμοιβή του από ΣΥΡΙΖΑ και Ελληνική Λύση (ΦΩΤΟ)

Στην έξοδο από το Μέγαρο Μαξίμου οδηγήθηκε ο περιβόητος μάγος του πολιτικού management της Ανατολικής Ακτής, Σταν Γκρίνμπεργκ, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ήταν ο μόνιμος συνεργάτης του Κυριάκου σε θέματα πολιτικής επικοινωνίας μετά το «στραπάτσο» του 28% που έλαβε η ΝΔ στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου 2024...

Παράλληλα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, απαντώντας σε ερώτηση που δέχτηκε κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, σημείωσε ότι:

«Ο κύριος Γκρίνμπεργκ ήταν με σύμβαση η οποία τελειώνει στο τέλος Ιουνίου με τη ΝΔ και πληρωνόταν μηνιαίως με τιμολόγια τα οποία έκοβε στη Νέα Δημοκρατία...»

Ερωτήματα από ΣΥΡΙΖΑ και Ελληνική Λύση για την αμοιβή του Γκρίνμπεργκ...

Σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει χαρακτηριστικά:

«Καλούμε τον κ. Μητσοτάκη να δώσει άμεσα όχι μόνο τα τιμολόγια, για τα οποία έκανε λόγο ο κ. Μαρινάκης, αλλά και όλα τα υπόλοιπα στοιχεία που αφορούν την επαγγελματική σχέση του συγκεκριμένου σύμβουλου επικοινωνίας με το κόμμα και την κυβέρνησή του. Όλα στο φως εδώ και τώρα...» 

Ανακοίνωση εξέδωσε και η Ελληνική Λύση η οποία αναφέρει:

«Η εσπευσμένη αποπομπή του Γκρίνμπεργκ δεν παραγραφεί τις λαθροχειρίες και την αδιαφάνεια γύρω από την δράση και την αμοιβή του. Δεσμευόμαστε ότι η συγκεκριμένη υπόθεση θα διερευνηθεί μέχρι τέλους και η όποια διασπάθιση δημοσίου χρήματος θα τιμωρηθεί παραδειγματικά...»

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA