Με σαρωτικό ανασχηματισμό προσπαθεί να αντιστρέψει το κλίμα ο Κυριάκος - Πληροφορίες και πηγές λένε ότι απομακρύνονται Κεραμέως, Σκρέκας, Σταϊκούρας, Φλωρίδης, Χρυσοχοϊδης, Αυγενάκης, Κικίλιας, Σκέρτσος κ.α. | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Με σαρωτικό ανασχηματισμό προσπαθεί να αντιστρέψει το κλίμα ο Κυριάκος - Πληροφορίες και πηγές λένε ότι απομακρύνονται Κεραμέως, Σκρέκας, Σταϊκούρας, Φλωρίδης, Χρυσοχοϊδης, Αυγενάκης, Κικίλιας, Σκέρτσος κ.α.

Με σαρωτικό ανασχηματισμό, που αναμένεται να γίνει άμεσα, προσπαθεί να αντιστρέψει το κλίμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά την πανωλεθρία που υπέστη η ΝΔ στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου 2024, και χωρίς ισχυρή αντιπολίτευση, παίρνοντας την πρωτιά με ποσοστό 28,3% , χάνοντας μέσα σε ένα χρόνο 13 ολόκληρες μονάδες και τα χειρότερα έρχονται...

Σύμφωνα με πληροφορίες και πηγές (σ.σ. θα δούμε σύντομα αν θα επιβεβαιωθούν) αυτοί που θα απομακρυνθούν από τις κυβερνητικές τους θέσεις αναμένεται να είναι τα εξής πρόσωπα:

Κεραμέως, Σκρέκας, Σταϊκούρας, Φλωρίδης, Αυγενάκης, Κικίλιας, Χρυσοχοϊδης, Σκέρτσος, Βρούτσης, κ.α., ενώ υπάρχουν και σενάρια για Βορίδη είτε για απομάκρυνση, είτε για μετακίνηση.

Αλλαγές αναμένονται και με πρόσωπα συνεργάτες του Μητσοτάκη στο Μαξίμου. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες και πηγές θα παραμείνουν στις θέσεις τους, στα ίδια ή άλλα υπουργεία οι:

Δένδιας, Γεραπετρίτης, Χατζηδάκης, Γεωργιάδης, Μαρινάκης, χωρίς να αποκλείεται και εκεί κάποια έκπληξη.

«Κυριακή κοντή γιορτή...», για το αν επιβεβαιωθούν αυτές οι πληροφορίες...

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA