Μύκονος αλά Χαλκίδα: Οι αδιάφθοροι την συνέλαβαν και ο εισαγγελέας την άφησε ελεύθερη! 31χρονη κλέφτρα αστυνομικός με ακριβά γούστα πιάστηκε από κάμερα ασφαλείας να αρπάζει χρυσή αλυσίδα από τσάντα κρατούμενης (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Μύκονος αλά Χαλκίδα: Οι αδιάφθοροι την συνέλαβαν και ο εισαγγελέας την άφησε ελεύθερη! 31χρονη κλέφτρα αστυνομικός με ακριβά γούστα πιάστηκε από κάμερα ασφαλείας να αρπάζει χρυσή αλυσίδα από τσάντα κρατούμενης (ΦΩΤΟ)

Με αφορμή αυτή την υπόθεση θυμηθήκαμε τυχαία το τραγούδι: "Γεια σου κ.εισαγγελέα με την "Τζένη" την ωραία..."

Ακριβά ταξίδια στο Ντουμπάι, πισίνες, ξενοδοχεία και γυμναστήρια. Είναι η ζωή που έκανε η εντυπωσιακή -κατά τα άλλα- 31χρονη αστυνομικός στη Μύκονο που πιάστηκε από κάμερα ασφαλείας να κλέβει χρυσή αλυσίδα από τσάντα κρατούμενης. 

Μία γυναίκα με καταγωγή από τη Συρία κατήγγειλε πως μόλις παρέλαβε την τσάντα της που παρέδωσε στο αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου, συνειδητοποίησε πως έλειπε μία χρυσή αλυσίδα αξίας 2.500 ευρώ. Τότε, το μυστηριώδες περιστατικό της κλοπής άρχισε να ερευνάται από το Εσωτερικών Υποθέσεων. 

Οι κάμερες ήταν αυτές που έδειξαν τι ακριβώς είχε συμβεί. Οι αδιάφθοροι συνέλαβαν την 31χρονη υπαρχιφύλακα η οποία αναγκάστηκε να ομολογήσει ότι έκλεψε την χρυσή αλυσίδα της κρατούμενης αξίας 2.500 ευρώ, αφού την είχε καταγράψει η κάμερα.

Ωστόσο ο εισαγγελέας της περιοχής, όπως όλοι οι εισαγγελείς που κάνουν ότι γουστάρουν καθώς δεν δίνουν λόγο σε κανέναν, την άφησε ελεύθερη...

Η 31χρονη κλέφτρα αστυνομικός με τα ακριβά γούστα:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA