Πολύνεκρο τροχαίο στη Ξάνθη με θύματα και από τη Χαλκίδα: Φρικτός θάνατος από σύγκρουση αυτοκινήτου με λεωφορείο! Διαμελίστηκαν 4 νεαρά άτομα που γύριζαν από νυχτερινή διασκέδαση - Άλλοι 6 τραυματίες (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Πολύνεκρο τροχαίο στη Ξάνθη με θύματα και από τη Χαλκίδα: Φρικτός θάνατος από σύγκρουση αυτοκινήτου με λεωφορείο! Διαμελίστηκαν 4 νεαρά άτομα που γύριζαν από νυχτερινή διασκέδαση - Άλλοι 6 τραυματίες (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκ και δέος έχει προκαλέσει το νέο θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε περίπου στις 8:00 το πρωί της Κυριακής (16-06-2024)...

Φρικτό θάνατο βρήκαν τέσσερις νέοι, ηλικίας από 20 εως 25 ετών (δύο άνδρες και δύο γυναίκες), όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε μετωπικά με λεωφορείο, το οποίο μετέφερε εργαζόμενους από τοπική επιχείρηση της περιοχής.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης της Ξάνθης, τα 3 από τα 4 άτομα που βρήκαν φρικτό και μαρτυρικό θάνατο κατάγονται από την Χαλκίδα, ενώ άλλοι 6 τουλάχιστον τραυματίστηκαν.

Οι νεκροί διαμελίστηκαν... Περισσότερες λεπτομέρειες για τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο) δεν έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής.

Συγκεκριμένα, στο μοιραίο αμάξι, στο οποίο επέβαιναν 5 άτομα, βρισκόταν στο οδικό ρεύμα που κατευθύνεται από Ξάνθη προς Καβάλα, στον επαρχιακό δρόμο Ξάνθης – Τοξότες.

Από την σύγκρουση με το λεωφορείο, τα 4 άτομα έχασαν την ζωή τους, ενώ ο 5ος επιβαίνων ήταν ο συνοδηγός, ο οποίο είναι βαριά τραυματισμένος και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της περιοχής.

Από την άλλη, το λεωφορείο με το οποίο έγινε η σύγκρουση βγήκε και αυτό εκτός δρόμου. Στο όχημα επέβαιναν αρκετοί εργαζόμενοι σε τοπική επιχείρηση, 6 εκ των οποίων τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Στο τροχαίο ενεπλάκη και ένα δεύτερο όχημα.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, το ΙΧ πέρασε στο αντίθετο ρεύμα με μεγάλη ταχύτητα και συγκρούστηκε απότομα με το λεωφορείο, με αποτέλεσμα να διαλυθεί και να βρουν φρικτό και μαρτυρικό θάνατο οι τέσσερις νέοι. 

ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ:


Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA