Πολύνεκρο τροχαίο στην Ξάνθη: «Ήμασταν σε κλαμπ και δεν θυμάμαι τίποτα...», λέει ο 22χρονος συνοδηγός του μοιραίου αυτοκίνητου που ήταν ο μοναδικός που επέζησε (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Πολύνεκρο τροχαίο στην Ξάνθη: «Ήμασταν σε κλαμπ και δεν θυμάμαι τίποτα...», λέει ο 22χρονος συνοδηγός του μοιραίου αυτοκίνητου που ήταν ο μοναδικός που επέζησε (ΦΩΤΟ)

Στο Νοσοκομείο Ξάνθης νοσηλεύεται ο 22χρονος συνοδηγός και ο μοναδικός επιζών του μοιραίου αυτοκινήτου που συγκρούστηκε με τουριστικό λεωφορείο στη Ξάνθη περίπου στις 8:00 το πρωί της Κυριακής (16-06-2024), με αποτέλεσμα να βρουν μακάβριο θάνατο οι υπόλοιποι 4 επιβάτες του οχήματος, οι οποίοι είναι από Χαλκίδα και Οινόφυτα Βοιωτίας (2 έλληνες και 2 αλλοδαποί), ενώ τραυματίστηκαν άλλα 6 άτομα που επέβαιναν στο λεωφορείο (δείτε ΕΔΩ το πρώτο σχετικό δημοσίευμα...)

Ο μοναδικός επιβάτης του αυτοκινήτου που επέζησε και κατάγεται από την Ξάνθη, μιλώντας στον ALPHA την Δευτέρα (17-06-2024), είπε ότι, «ήμασταν σε κλαμπ, δεν θυμάμαι τίποτα. Απλά μετά ξύπνησα εδώ στο νοσοκομείο...».

Ο 22χρονος σώθηκε την τελευταία στιγμή, αφού από την πρόσκρουση έσπασε το παρμπρίζ του αυτοκινήτου και ο ίδιος, που ήταν συνοδηγός, πετάχτηκε έξω.

Νοσηλεύεται με τραύματα στο κεφάλι παραμένοντας εκτός κινδύνου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Πολύνεκρο τροχαίο στη Ξάνθη με θύματα και από τη Χαλκίδα: Φρικτός θάνατος από σύγκρουση αυτοκινήτου με λεωφορείο! Διαμελίστηκαν 4 νεαρά άτομα που γύριζαν από νυχτερινή διασκέδαση - Άλλοι 6 τραυματίες (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA