«Silver alert» για τον άφαντο Λύτρα που είχε αφεθεί ελεύθερος για τον ξυλοδαρμό πριν λίγα 24ωρα και αναζητείται να συλληφθεί μετά από μήνυση της σύζυγου του για παραβίαση των περιοριστικών όρων - Κατέθεσε μήνυση στον ίδιο για μηνύματα που της έστελνε όπως και στην πρώην σύζυγο του που εισέβαλε στο σπίτι της και συνελήφθη... (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
12 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM - ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ
BANNER TRIACON
 

«Silver alert» για τον άφαντο Λύτρα που είχε αφεθεί ελεύθερος για τον ξυλοδαρμό πριν λίγα 24ωρα και αναζητείται να συλληφθεί μετά από μήνυση της σύζυγου του για παραβίαση των περιοριστικών όρων - Κατέθεσε μήνυση στον ίδιο για μηνύματα που της έστελνε όπως και στην πρώην σύζυγο του που εισέβαλε στο σπίτι της και συνελήφθη... (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση ξυλοδαρμού της δικηγόρου Σοφίας Πολυζωγοπούλου από τον σύζυγο του Απόστολο Λύτρα που αφέθηκε ελεύθερος μόλις πριν λίγα 24ωρα για το αδίκημα της ενδοοικογενειακής βίας σε βαθμό κακουργήματος με τους περιοριστικούς όρους να μην έχει καμία επικοινωνία και καμία επαφή μαζί της και την απομάκρυνση του από το σπίτι της 37χρονης, όρους που φέρεται να παραβίασε ο γνωστός μεγαλοδικηγόρος και παραμένει άφαντος από χθες και αναζητείται να συλληφθεί στα πλαίσια του αυτοφώρου μετά από μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του η Σοφία Πολυζωγοπούλου...

Από την στιγμή που αφέθηκε ελεύθερος ο Απόστολος Λύτρας, κάτι που έχει ξεσπάσει θύελλα αντιδράσεων, καθώς αν στη θέση του ήταν ένας απλός πολίτης θα είχε προφυλακιστεί, εκείνος άρχισε να στέλνει μηνύματα στη σύζυγο του, μέσω viber και sms, την οποία είχε «σαπίσει» στο ξύλο δύο 24ωρα πριν.

Παράλληλα το βράδυ της Τρίτης (18-06-2024) σημειώθηκε νέο επεισόδιο στο σπίτι που μένει η δικηγόρος Σοφία Πολυζωγοπούλου στον Γέρακα, η 37χρονη κατέθεσε μηνύσεις σε βάρος του γνωστού ποινικολόγου, της πρώην συζύγου του Απόστολου Λύτρα και ενός δικηγόρου - συνεργάτη του Λύτρα.

Το επεισόδιο ξεκίνησε όταν η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα μαζί με την μεγάλη κόρη του πήγαν στο σπίτι της Σοφίας Πολυζωγοπούλου και άνοιξαν κανονικά με κλειδί για να πάρουν τα πράγματά του 52χρονου δικηγόρου και συγκεκριμένα κάποια χρήματα και ρούχα του.

Η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα, η οποία στην υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού της νυν συζύγου, κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης του κατηγορούμενου, φέρεται, σύμφωνα με τη μηνύτρια, να μετέβη μαζί με άλλα δύο πρόσωπα στο σπίτι του ζευγαριού να άνοιξε με τα κλειδιά και να εισήλθε στον προαύλιο χώρο με σκοπό να πάρουν προσωπικά αντικείμενα του ποινικολόγου.

Αστυνομικός που φυλούσε το σπίτι προσπάθησε να τους αποτρέψει να μπουν στο σπίτι χωρίς επιτυχία. 

Τότε η Σοφία Πολυζωγοπούλου μόλις τους είδε ξαφνικά μέσα στο σπίτι της αντέδρασε και ενεργοποίησε το κουμπί πανικού, ενώ υπέβαλε μηνύσεις σε βάρος των συγκεκριμένων προσώπων που μπούκαραν στο σπίτι της, αλλά και σε βάρος του συζύγου της για ηθική αυτουργία, απειλή και παραβίαση των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί για να μην πάει φυλακή.

Αστυνομικοί στη συνέχεια που έσπευσαν στο σπίτι συνέλαβαν την πρώην σύζυγο του ποινικολόγου Απόστολου Λύτρα και τον δικηγόρο συνεργάτη του Λύτρα στο πλαίσιο του αυτοφώρου για όσα κατήγγειλε με μηνύσεις της η 37χρονη.

Η μήνυση της 37χρονης σε βάρος τους αφορά στα αδικήματα της παράνομης βίας, της εξύβρισης, της απειλής και της διατάραξης οικιακής ειρήνης, ως ηθικό αυτουργό τον Απόστολο Λύτρα, ο οποίος είναι άφαντος και έχει κλειστό και το κινητό του τηλέφωνο.

Ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος σε βάρος της πρώην συζύγου του Απόστολου Λύτρα, η οποία παραπέμπφθηκε για να δικαστεί από το Μονομελές Αυτόφωρο. Τα αδικήματα που αντιμετωπίζει είναι διατάραξη οικιακής ειρήνης και απειλή. Επίσης λόγω αρμοδιότητας, αφέθηκε ελεύθερος ο δικηγόρος - συνεργάτης του Λύτρα που κατηγορείται και αυτός σε βαθμό πλημμελήματος.

Παράλληλα, η Εισαγγελία έστειλε αντίγραφα της δικογραφίας:

- Στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών για τις περαιτέρω ενέργειες της για τον μηνυόμενο δικηγόρο, συνεργάτη του Απόστολου Λύτρα. 

- Στην ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα, προκειμένου να αποφανθεί εάν παραβιάστηκαν οι περιοριστικοί όροι που είχαν επιβληθεί στον Απόστολο Λύτρα. Σε θετική περίπτωση θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψης του ποινικολόγου.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA