Τεράστιο μποτιλιάρισμα και μύλος με τους εκλογείς...: Γκρέμισαν τη γέφυρα στον Ισθμό μετά την έκρηξη του βυτιοφόρου... Πώς διεξάγεται η κυκλοφορία στην Αθηνών - Κορίνθου (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

Τεράστιο μποτιλιάρισμα και μύλος με τους εκλογείς...: Γκρέμισαν τη γέφυρα στον Ισθμό μετά την έκρηξη του βυτιοφόρου... Πώς διεξάγεται η κυκλοφορία στην Αθηνών - Κορίνθου (ΦΩΤΟ)

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ το Σάββατο (08-06-2024) για τη νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου, καθώς γκρέμισαν και κατεδάφισαν την γέφυρας στον Ισθμό που υπέστη ζημιές από την ανατροπή και την έκρηξη του βυτιοφόρου το βράδυ της Παρασκευής (07-06-2024)...

Μεγάλη η ταλαιπωρία και το Σάββατο (08-06-2024) για τους οδηγούς που αναμένουν στο τιμόνι για ώρες και το μποτιλιάρισμα είναι τεράστιο.

Από το μεσημέρι η Τροχαία κάνει εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων που έχουν κατεύθυνση προς Πάτρα στην έξοδο του Λουτρακίου. Στη συνέχεια οι οδηγοί εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο από το ύψος της Επιδαύρου.

Η Τροχαια συνιστά επίσης στους εκλογείς, των οποίων η έξοδος γίνεται κανονικά, να αναχωρήσουν λίγο αργότερα προς τους προορισμούς τους και οι οδηγοί που κινούνται στο ρεύμα της αμφιδρόμησης να επιδείξουν προσοχή γιατί με το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας ως διαχωριστικό είναι οι κώνοι.

Μήνυμα του 112 για καθυστερήσεις στην Ολυμπία Οδό λόγω της κατεδάφισης της γέφυρας στον Ισθμό...

Νέο μήνυμα του 112 εστάλη στους κατοίκους της Αττικής (και όχι μόνο) αναφορικά με μεγάλες καθυστερήσεις, λόγω κυκλοφοριακής συμφόρησης από Ελευσίνα προς Κόρινθο στην Ολυμπία Οδό. 

«Καθυστερήσετε την αναχώρησή σας. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών» γράφει το μήνυμα του 112 από το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.

Πώς διεξάγεται η κυκλοφορία στην Ε.Ο Αθηνών – Κορίνθου

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Τροχαία προκειμένου να διευκολυνθούν οι ετεροδημότες που πηγαίνουν στην περιφέρεια για τις Ευρωεκλογές αλλά και οι υπόλοιποι πολίτες που ταξιδεύουν, δόθηκε στην κυκλοφορία μια λωρίδα από το αντίθετο ρεύμα, για τους οδηγούς που θα κινηθούν στο ρεύμα προς Κόρινθο.

Ενδεικτικό της κατάστασης είναι πως για να φτάσει κανείς από Αγίους Θεοδώρους έως την Κόρινθο χρειάζεται μία ώρα.

Ειδικότερα το οδικό τμήμα που γίνεται αντιδρόμηση ξεκινάει λίγο πριν τον κόμβο Λουτρακίου και τα οχήματα ξαναεισέρχονται στο κανονικό ρεύμα κυκλοφορίας περίπου στο ύψος του Λουτρακίου.

Παράλληλα, προκειμένου να αποφευχθεί η κυκλοφοριακή συμφόρηση συνεχίζεται σε κάποια σημεία η εκτροπή των οχημάτων προς την παλαιά Εθνική Οδό στο ρεύμα προς Κόρινθο.

Επιπλέον αποφασίστηκε η απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων από το ύψος των διοδίων Ελευσίνας έως τον κόμβο Μορέα.

Η απαγόρευση ισχύει από το Σάββατο από τις 10:30 έως τις 23:00 και την Κυριακή (09-06-2024) από τις 05:00 έως τις 17:00.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA