Τροπολογία για τη ΛΑΡΚΟ: Η Κωνσταντοπούλου κατέθεσε ένσταση αντισυνταγματικότητας και κατακεραύνωσε την δήθεν ανεξάρτητη "δικαιοσύνη" - «Μέχρι και το Μονομελές Πρωτοδικείο είναι υπό τον έλεγχο του Πρωθυπουργού...» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Τροπολογία για τη ΛΑΡΚΟ: Η Κωνσταντοπούλου κατέθεσε ένσταση αντισυνταγματικότητας και κατακεραύνωσε την δήθεν ανεξάρτητη "δικαιοσύνη" - «Μέχρι και το Μονομελές Πρωτοδικείο είναι υπό τον έλεγχο του Πρωθυπουργού...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Πλεύση Ελευθερίας κατέθεσε ένσταση αντισυνταγματικότητας της τροπολογίας για τη ΛΑΡΚΟ...

«Βαρύτατο οικονομικό αδίκημα και αδίκημα σε βάρος του πολιτεύματος, της διάκρισης των εξουσιών και της ανεξαρτησίας της Δικαιοσύνης διαπράττεται με αυτή την τροπολογία», είπε αναφερόμενη στην τροπολογία για τη ΛΑΡΚΟ, η Ζωή Κωνσταντοπούλου και κάλεσε την Κυβέρνηση να την αποσύρει.

«Η τροπολογία σας αυτή ουσιαστικά δίνει υπερεξουσίες στον ειδικό διαχειριστή κατά την πρακτική που έχετε εγκαθιδρύσει. Η ΕΡΤ που κλείσατε το 2013 είναι ακόμα σε ειδική εκκαθάριση. Και θέσατε τη νέα ΕΡΤ υπό τον έλεγχο του Πρωθυπουργού. Όπως θέλετε να θέσετε και το Μονομελές Πρωτοδικείο υπό τον έλεγχο του Πρωθυπουργού. Η τροπολογία αυτή προορίζεται να έχει αναδρομική ισχύ από την παραμονή του Δικαστηρίου. Ξαναλέω, εμείς θέσαμε και ζήτημα αντισυνταγματικότητας και περιμένουμε να ανακοινωθεί η ακριβής ώρα που θα συζητηθεί. Πήγα προσωπικά στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής και ζήτησα από τα κόμματα που διαθέτουν περισσότερους Βουλευτές να καταθέσουν αίτημα ονομαστικής ψηφοφορίας. Και χαίρομαι που έγινε αυτό από δύο κόμματα. Προσυπογράφουμε το αίτημα... Φαίνεται ότι η κυβέρνηση δεν πήρε κανένα μήνυμα από τις 13 μονάδες που έχασε...» 

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA