Χαλκίδα - Έξω Παναγίτσα: Τα νεότερα για την δολοφονία που είχε «βαπτιστεί» ατύχημα! 37χρονος στενός παιδικός φίλος της κόρης δολοφόνησε την 63χρονη Μαρία Δασκαλοπούλου σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ - «Με αναγνώρισε και την σκότωσα...!», φέρεται να ισχυρίστηκε - Οι κάμερες ασφαλείας και τα αποτυπώματα... (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Χαλκίδα - Έξω Παναγίτσα: Τα νεότερα για την δολοφονία που είχε «βαπτιστεί» ατύχημα! 37χρονος στενός παιδικός φίλος της κόρης δολοφόνησε την 63χρονη Μαρία Δασκαλοπούλου σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ - «Με αναγνώρισε και την σκότωσα...!», φέρεται να ισχυρίστηκε - Οι κάμερες ασφαλείας και τα αποτυπώματα... (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά από 25 μέρες αποκαλύφθηκε ο δολοφόνος από κάμερες ασφαλείας, και αποτυπώματα, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ ομολόγησε την πράξη του - Πρόκειται για την υπόθεση δολοφονίας της 63χρονης Μαρίας Δασκαλοπούλου, η οποία είχε βρεθεί νεκρή και μάλιστα αιμόφυρτη στις σκάλες του σπιτιού της, στην περιοχή Έξω Παναγίτσα επί της οδού Βυσσινίας στις 10 Μαϊου 2024 (δείτε ΕΔΩ τα προηγούμενα δημοσιεύματα για την υπόθεση)...

Και ενώ η Αστυνομία της Χαλκίδας είχε αποδώσει τον θάνατο της σε απλό ατύχημα από πτώση στις σκάλες, η νεκροψία έδειξε 3 ημέρες μετά ότι η άτυχη γυναίκα δολοφονήθηκε και μάλιστα άγρια με 5 μαχαιριές στο λαιμό της.

Έπειτα στη Χαλκίδα κατέφθασε Κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής που ξεκίνησε έρευνες, ενώ στο σπίτι δεν εντοπίστηκαν σημάδια παραβίασης.

Το θέμα ξεχάστηκε λόγω της υπόθεσης της συμμορίας των εφοριακών της ΔΟΥ Χαλκίδας και 25 μέρες μετά την δολοφονία ο δράστης μετέβη στην Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας στη Χαλκίδα όπου φέρεται να ομολόγησε την πράξη του σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ...

Στενός παιδικός φίλος της κόρης της 63χρονης Μαρίας Δασκαλοπούλου φέρεται να είναι τελικά ο δράστης της άγριας δολοφονίας της.

Ο 37χρονος φέρεται να ομολόγησε το έγκλημα λέγοντας ότι κίνητρό του ήταν να κλέψει τα χρήματα που έκρυβε στο σπίτι, όπως του είχε εκμυστηρευτεί, η φίλη του και κόρη της 63χρονης. Ο 37χρονος ακολούθως συνελήφθη.

«Με αναγνώρισε και την σκότωσα...», φέρεται να ισχυρίστηκε...

Από την πρώτη στιγμή οι έρευνες είχαν επικεντρωθεί στο φιλικό και κοντινό περιβάλλον της 63χρονης. Από την έρευνα εντοπίστηκε βιντεοληπτιικό υλικό και που έχει καταγράψει τον 37χρονο να πηγαίνει στο σπίτι και να φεύγει από αυτό εκείνη τη μοιραία ημέρα της άγριας δολοφονίας.

Επίσης, εντοπίστηκε και αποτύπωμα στον τόπο του εγκλήματος και έτσι ταυτοποιήθηκε η παρουσία του εκεί.

Από τα μέχρι τώρα στοιχεία φέρεται να ήταν μόνος του όταν μπήκε στο σπίτι για να κλέψει. Ωστόσο, η 63χρονη τον είδε και τον αναγνώρισε και έτσι, όπως ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς, της επιτέθηκε με ένα μαχαίρι και την σκότωσε.

Ο 37χρονος που φέρεται να έχει ομολογήσει την δολοφονία της 63χρονης σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ:
Το έγκλημα προσδιορίζεται μεταξύ 12:00 και 18:00 και στο σπίτι δεν εντοπίστηκαν σημάδια παραβίασης.

Είναι αυτονόητο ότι και σε αυτή την υπόθεση το EviaZoom.gr, όπως κάνει πάντα, θα φιλοξενήσει κάθε άποψη θιγόμενου που έχει το τεκμήριο της αθωότητας.

Δείτε ξανά το ΒΙΝΤΕΟ που είχε καταγράψει η κάμερα του EviaZoom.gr από το σπίτι της 63χρονης, στο οποίο έμελλε να βρει φρικτό και αποτρόπαιο θάνατο:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA