Χαλκίδα: Τι δήλωσε και για τις Ευρωεκλογές στο EviaZoom.gr ο δικηγόρος και υποψήφιος Ευρωβουλευτής του «ΛΑΟΣ» Ανδρέας Θεοδωρόπουλος (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Χαλκίδα: Τι δήλωσε και για τις Ευρωεκλογές στο EviaZoom.gr ο δικηγόρος και υποψήφιος Ευρωβουλευτής του «ΛΑΟΣ» Ανδρέας Θεοδωρόπουλος (ΒΙΝΤΕΟ)

Όπως προαναφέραμε στα προηγούμενα δημοσιεύματα (δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ) στα Δικαστήρια Χαλκίδας βρέθηκε την Τρίτη (04-06-2024) ο γνωστός δικηγόρος Αθηνών Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, ο οποίος είναι υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το κόμμα «ΛΑΟΣ» για τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου 2024, και ο οποίος τυγχάνει και βασικός συνήγορος του 37χρονου που δολοφόνησε την 63χρονη Μαρία Δασκαλοπούλου στην Χαλκίδα και λόγω των υποχρεώσεων του ζήτησε και έλαβε τριήμερη προθεσμία...

Ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος με αποκλειστική του δήλωση στο ΕviaZoom.gr , μίλησε και για τις Ευρωεκλογές και τους λόγους που πρέπει το κόμμα «ΛΑΟΣ» να μπει στην Ευρωβουλή καταγγέλλοντας και πρακτικές φίμωσης, όπως το βίντεο στην διακαναλική του κόμματος που δεν έπαιξε η ΕΡΤ επειδή ήταν καταγγελτικό εναντίον των κυβερνώντων, όπως ανέφερε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθεί:

«Ως υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το κόμμα «ΛΑΟΣ» του νυν Προέδρου του Φίλιππα Καμπούρη αφ΄'οτου έλαβε το χρίσμα ύστερα από το κόμμα που το είχε ο Γεώργιος Καρατζαφέρης με την μάχη αυτή που έχει κάνει για την Ευρωβουλή, για την Ελλάδα μέσα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, χθες στην διακαναλική η ΕΡΤ δεν έπαιξε αυτό το βίντεο το οποίο είναι καταγγελτικό εναντίον των κυβερνώντων, οι οποίοι αδιαφορούν για την Ελλάδα, για τον Έλληνα και ασχολούνται μόνο με τους λαθρομετανάστες χωρίς να υφίστανται αυτά που θα έπρεπε η εφαρμογή των νόμων αλλά και όλη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για τον Έλληνα. Ύστερα από τις δικές μας οχλήσεις, ύστερα από την δράση και την αντίδραση, τη νομική τη δική μας και του Προέδρου μας του του Φίλιππα του Καμπούρη, το ΣΚΑΪ χθες έπαιξε την διακαναλική του κόμματος «ΛΑΟΣ».

Η Κατσίφα Ερμιόνη, η αδελφή του αδικοχαμένου Κατσίφα από τα Βουλιαράτα του Βορειοηπειρώτη του Έλληνα έδωσε την ψυχή της στην διακαναλική και τόνισε τα εγκλήματα που έκαναν οι Αλβανοί εναντίον του αδελφού της και τον δολοφόνησαν στυγνά.

Εγώ από την μεριά μου ως ποινικολόγος προσπάθησα να πω αν είναι Κράτος Δικαίου η Ελλάδα τελικά... Γι΄αυτό θα προσπαθήσουμε να τονίσουμε όταν μας δοθεί από τον λαό η δυνατότητα να μπούμε στην Ευρωβουλή.

Η Αγγελική Ηλιάδη πάλι και εκείνη μίλησε άψογα για το θέμα αυτό. Ο πρέσβης μας, ο οποίος και αυτός στη διακαναλική μίλησε, ο κ.Μεταξάς ο συνάδελφος τόνισε τα θέματα τα νομικά και των κομμάτων που έχουν λάβει το χρίσμα ή όσων κομμάτων έκοψε ο Άρειος Πάγος για τους λόγους τους αντιδημοκρατικούς που δεν θα έπρεπε να κοπούν αυτά τα κόμματα.

Επίσης ο κ.Βόβολης, ο οποίος ήταν ο γιατρός του αντιεμβολιαστικού κινήματος και τελευταία είπαμε η Ερμιόνη Κατσίφα η οποία μαζί και με την κ.Βατίδου προσπάθησαν να αναλύσουμε όλη αυτή την δράση του κόμματος «ΛΑΟΣ».

Θέλουμε τη δυνατότητα ο λαός να δώσει στο κόμμα «ΛΑΟΣ» την αφορμή για να μπούμε στο Ευρωκοινοβούλιο και ο Φίλιππας Καμπούρης να ασχοληθεί μόνο με τον Έλληνα, για τον Έλληνα και η επιδότηση θα πάει για τον Έλληνα, η επιδότηση η κρατική ή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου μόνο για τους Έλληνες που έχουν ανάγκη, για κανέναν λαθρομετανάστη. Κανένα κόμμα δεν έχει δώσει καμία επιδότηση εδώ και τόσα χρόνια. Το μόνο κόμμα είναι ο «ΛΑΟΣ», ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός.

Ερχόμαστε στην Ευρωβουλή...»

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA