Πάει για κουκούλωμα και αυτή! Δίκη παρωδία αλά Χαλκίδα για την δολοφονία Καραϊβάζ: Καταστράφηκε CD με περιεχόμενο από το κινητό του δημοσιογράφου με συνομιλίες με τον ανιψιό του Μητσοτάκη, με αστυνομικούς, με ανώτατα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ και της ΕΥΠ - «Καταστράφηκε καταλάθος...», είπε ως δικαιολογία η εισαγγελέας! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
12 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM - ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ
BANNER TRIACON
 

Πάει για κουκούλωμα και αυτή! Δίκη παρωδία αλά Χαλκίδα για την δολοφονία Καραϊβάζ: Καταστράφηκε CD με περιεχόμενο από το κινητό του δημοσιογράφου με συνομιλίες με τον ανιψιό του Μητσοτάκη, με αστυνομικούς, με ανώτατα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ και της ΕΥΠ - «Καταστράφηκε καταλάθος...», είπε ως δικαιολογία η εισαγγελέας!

Νέο σοκ προκάλεσε την Τρίτη (23-07-2024) η αποκάλυψη στη δίκη, που βρίσκεται σε εξέλιξη και εξελίσσεται από την αρχή σε παρωδία, για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραιβάζ πριν 3,5 χρόνια τον Απρίλιο του 2021 έξω από το σπίτι του με 13 σφαίρες...

Συγκεκριμένα, σήμερα αποκαλύφθηκε ότι καταστράφηκε CD με περιεχόμενο από το κινητό του δημοσιογράφου, που περιελάμβανε μηνύματα του με αξιωματούχους, κ.α., από την εφαρμογή WhatsApp.

Αυτό αποκαλύφθηκε κατά τη σημερινή συνεδρίαση όπου συνεχίζεται η δίκη για τη στυγερή δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραιβάζ, την ώρα που καταγράφονταν τα αναγνωστέα της δικογραφίας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα και με δημοσίευμα της ιστοσελίδας https://freedomofpress.gr/, κατά τη σημερινή δικάσιμο κι ενώ η έδρα κατέγραφε τα αναγνωστέα έγγραφα, «διαβάστηκε» το τεκμήριο με αριθμό 33, στο οποίο υπήρχαν επαφές του Καραιβάζ στην εφαρμογή WhatsApp.

Η Έδρα ανέγνωσε από την έκθεση τεκμηρίων ότι σε αυτές περιλαμβάνονταν, μεταξύ άλλων, τα ονόματα του ανιψιού και πρώην διευθυντή του γραφείου του Κυριάκου Μητσοτάκη , Γρήγορη Δημητριάδη, του πρώην Διοικητή της ΕΥΠ, Παναγιώτη Κοντολέοντα, του πρώην Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. Μιχάλη Καραμαλάκη, κ.α.

Ωστόσο, μετά την ανάγνωση του σχετικού, η εισαγγελέας έσπευσε να δικαιολογηθεί και ανέφερε: "ότι το συγκεκριμένο CD με το περιεχόμενο από τις επαφές αυτές έχει καταστραφεί, επειδή τρυπήθηκε από συρραπτικό!"

Έπειτα από απάντηση της Έδρας σε διευκρινιστική ερώτηση του συνηγόρου από την πλευρά της πολιτικής αγωγής, Αντώνη Ξυλουργίδη, αλλά και από το αποκύημα των πληροφοριακών στοιχείων φαίνεται πως το συγκεκριμένο περιεχόμενο καταστράφηκε διά παντός, καθώς όπως προκύπτει έως τώρα δεν υπάρχει απομαγνητοφωνημένο υλικό από τις εν λόγω κλήσεις. 

Το εν λόγω γεγονός γεννά εύλογα ερωτηματικά για το πώς είναι δυνατόν ένα από τα πειστήρια της δικογραφίας να καταστράφηκε έτσι… απλά.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, το περιεχόμενο δεν είχε αποτυπωθεί σε έγγραφο (όπως θα παρουσιαζόταν στο δικαστήριο) και δεν ζητήθηκε αντίγραφο από την Έδρα του δικαστηρίου.

Η νέα σοκαριστική αποκάλυψη, σε αυτή τη δίκη, με κατηγορούμενους για την δολοφονία, δύο αδέρφια, προκαλεί εύλογα σοβαρά ερωτήματα για το περιεχόμενο των επαφών που «χάθηκαν», ειδικά σε ότι αφορά τους κορυφαίους αξιωματούχους που περιλαμβάνονταν σε αυτό.

Εύλογα προκύπτουν σοβαρά ερωτήματα για το …τυχαίο της καταστροφής κι αν κάποιοι επιθυμούσαν να μην ακουστούν ποτέ στη δίκη τα συγκεκριμένα πρόσωπα και το γεγονός ότι συνομιλούσαν με τον αστυνομικό συντάκτη που λίγο αργότερα δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA