Δήμος Χαλκιδέων - Το τοπικό καθεστώς της Βάκα καλά κρατεί ...ακόμα: Φίμωσε τον Σπύρου και απαγόρευσε μέχρι την ενημέρωση των δημοτών σε άλλη μία συνεδρίαση λογοδοσίας που αφορούσε σωρεία ερωτημάτων για παρανομίες όπως για τις απευθείας αναθέσεις στη blogger φιλενάδα της - «Απαξίωσε πλήρως τους δημοκρατικούς θεσμούς...» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Δήμος Χαλκιδέων - Το τοπικό καθεστώς της Βάκα καλά κρατεί ...ακόμα: Φίμωσε τον Σπύρου και απαγόρευσε μέχρι την ενημέρωση των δημοτών σε άλλη μία συνεδρίαση λογοδοσίας που αφορούσε σωρεία ερωτημάτων για παρανομίες όπως για τις απευθείας αναθέσεις στη blogger φιλενάδα της - «Απαξίωσε πλήρως τους δημοκρατικούς θεσμούς...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Απαξίωσε για άλλη μία φορά πλήρως κάθε δημοκρατικό θεσμό η Δήμαρχος Χαλκιδέων Ελένη Βάκα, -που ήρθε δεύτερη στη Χαλκίδα και θα το θυμίζουμε αυτό συνεχώς γιατί δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στην ιστορία του Δήμου-, κάτι που δεν προξενεί βέβαια εντύπωση στη συνεδρίαση της "δήθεν" λογοδοσίας της, καθώς δεν απαντά σε τίποτα, την Τρίτη (02-06-2024), που αποδείχτηκε για ακόμη μία φορά το θέατρο του παραλόγου...

Όπως ανέφερε και ο Γιώργος Σπύρου, (ο οποίος πήρε την απάντηση από την ίδια με ύφος 40 καρδυναλίων: «Δεν απαντώ σε εσάς...», ναι καλά ακούσατε):

«Δίδαξε πάλι η δημοτική αρχή της κ.Βάκα χθες με τις τακτικές της, τα νέα ήθη που εισάγει στις συνεδριάσεις λογοδοσίας, αυτά που απαξιώνουν πλήρως τους δημοκρατικούς θεσμούς.

Τί μάθαμε:

Η τηλεοπτική κάλυψη αποκλείεται ειδικά για τη λογοδοσία. 

Απαγορεύεται η ενημέρωση των δημοτών!!

Συγκεκριμένες Απαντήσεις στα ερωτήματα της αντιπολίτευσης από την δήμαρχο στα πλαίσια της λογοδοσίας της δεν απαιτούνται. 

Σε οποιαδήποτε ερώτηση αρκεί μια οποιαδήποτε απάντηση.

Η μπάλα μονίμως εκτός παιδιάς και παιχνίδι τυφλόμυγας, με στόχο τον αποπροσανατολισμό, μη τυχόν και πέσει κατά λάθος φως στον σκοτεινό κοσμο των αποφάσεων και ενεργειών της δημοτικής αρχής.

Τα άδεια έδρανα της πλειοψηφίας ήταν εκεί για να μας θυμίζουν ότι "στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα" και στο τέλος η δήμαρχος να σφυρίζει πρόωρη λήξη και αποχώρηση, υποκαθιστώντας για άλλη μια φορά το προεδρείο. 

Τελικά η απάντηση που έχουν στη πράξη, για όλα τα θέματα, είναι ότι αυτοί είναι περισσότεροι κι εμείς λιγότεροι μέσα στο συμβούλιο. 

Έξω όμως απο αυτό, στον πραγματικό κόσμο, εκεί που είναι μειοψηφία, δεν μπορούν να αποφύγουν τις απαντήσεις.

Κυρίες και κύριοι της συμπολίτευσης είσαστε ευχαριστημένοι με την κατάσταση που έχετε δημιουργήσει, αυτή που επικρατεί σήμερα στο Δήμο μας;

Και εννοούμε τα απλά πράγματα, όπως την καθαριότητα, την αποκομιδή των απορριμμάτων, τη συντήρηση των υποδομών.

Απαντήστε στους δημότες απλά αν μπορείτε. Με ένα ναι ή ένα όχι. 

Θα επανέλθουμε, γιατί η τραγική κωμωδία που παίξατε, μας υποχρεώνει εκτός από τις ερωτήσεις να δώσουμε εμείς πλέον και τις απαντήσεις».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα στο ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθεί:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA