Εκλογές ΗΠΑ: Αναμενόμενη η παραίτηση Μπάιντεν - Τραμπ: «Ήταν μακράν ο χειρότερος Πρόεδρος στην ιστορία της Αμερικής...» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

Εκλογές ΗΠΑ: Αναμενόμενη η παραίτηση Μπάιντεν - Τραμπ: «Ήταν μακράν ο χειρότερος Πρόεδρος στην ιστορία της Αμερικής...»

Ο Τζο Μπάιντεν ανακοίνωσε την Κυριακή (21-07-2024) την αναμενόμενη παραίτηση του από την προεδρική κούρσα για τις Αμερικανικές εκλογές του Νοεμβρίου με αντίπαλο τον Ντόναλντ Τραμπ...

Η διαδικασία που ακολουθεί και η Κάμαλα Χάρις που θέλει ο Μπάιντεν να τον αντικαταστήσει...

Ωστόσο, ο Μπάιντεν δεν μπορεί απλώς να μεταφέρει την υποψηφιότητά του στην Αντιπρόεδρό του, Κάμαλα Χάρις, ωσάν να της δίνει δαχτυλίδι. Τώρα που αποχώρησε από την κούρσα, οι 3.937 Δημοκρατικοί εκπρόσωποι που επιλέχθηκαν για το συνέδριο είναι ουσιαστικά ελεύθεροι να επιλέξουν όποιον θέλουν και όχι αναγκαστικά τη Χάρις.

Τραμπ: «Ήταν μακράν ο χειρότερος πρόεδρος στην ιστορία της Αμερικής»

Λίγο μετά την ανακοίνωση του Τζο Μπάιντεν ότι παραιτείται από την κούρσα για τις Αμερικανικές εκλογές του Νοεμβρίου, το CNN είχε την πρώτη αντίδραση του Ντόναλντ Τραμπ.

Ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ και νυν υποψήφιος για την Προεδρία, Ντόναλντ Τραμπ, σε τηλεφωνική επικοινωνία με το μεγάλο αμερικανικό μέσο ενημέρωσης περιέγραψε τον Τζο Μπάιντεν ως «ο χειρότερος Πρόεδρος μακράν στην ιστορία της Αμερικής».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA