Επίθεση Αυγενάκη με χαστούκι, απειλές και ύβρεις: «Ήταν ένα ατυχές περιστατικό που είναι σύνηθες και θεωρείται λήξαν...», δήλωσε ξαφνικά ο 23χρονος υπάλληλος του αεροδρομίου και ανακάλεσε τελικά τη μήνυση σε βάρος του πρώην Υπουργού - «Ευχαριστώ τον Παναγιώτη, τον συγχαίρω για το θάρρος του...», λέει o Αυγενάκης (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Επίθεση Αυγενάκη με χαστούκι, απειλές και ύβρεις: «Ήταν ένα ατυχές περιστατικό που είναι σύνηθες και θεωρείται λήξαν...», δήλωσε ξαφνικά ο 23χρονος υπάλληλος του αεροδρομίου και ανακάλεσε τελικά τη μήνυση σε βάρος του πρώην Υπουργού - «Ευχαριστώ τον Παναγιώτη, τον συγχαίρω για το θάρρος του...», λέει o Αυγενάκης (ΦΩΤΟ)

Και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα - Δείτε την, -αναμενόμενη για πολλούς-, τελική εξέλιξη της υπόθεσης με την επίθεση Αυγενάκη...

Ο 23χρονος υπάλληλος Παναγιώτης Βαζούρας που είχε δεχθεί επίθεση από τον πρώην Υπουργό Λευτέρη Αυγενάκη στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», ζήτησε ξαφνικά μέσω των δικηγόρων του, να ανακληθεί η μήνυση που είχε υποβάλει στον πρώην Υπουργό, προσθέτοντας πως θεωρεί το επεισόδιο «λήξαν». 

Όπως δήλωσε η Ελένη Σαμαρειτάκη, μία εκ των δικηγόρων του 23χρονου, η αίτηση ανάκλησης υποβλήθηκε την περασμένη Παρασκευή 12 Ιουλίου στο Αστυνομικό Τμήμα Αερολιμένα και οδεύει στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, από όπου είχε διαταχθεί η προκαταρκτική εξέταση.

Οι συνήγοροι του 23χρονου υπαλλήλου μάλιστα κοινοποίησαν και μία δήλωση του ιδίου του 23χρονου στην οποία κάνει λόγο για «ατυχές περιστατικό, το οποίο είναι σύνηθες για τους εργαζόμενους του αεροδρομίου».

Ακολούθως ο Αυγενάκης έκανε την ακόλουθη ανάρτηση στα social media:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA