EURO 2024 | Ολλανδία - Τουρκία 2-1: Ο τσάμπα άδικος αποκλεισμός των Τούρκων που προηγήθηκαν, έβαλαν αυτογκόλ και έχασαν τα... άχαστα (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

EURO 2024 | Ολλανδία - Τουρκία 2-1: Ο τσάμπα άδικος αποκλεισμός των Τούρκων που προηγήθηκαν, έβαλαν αυτογκόλ και έχασαν τα... άχαστα (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Ολλανδοί στον τελευταίο προημιτελικό αγώνα του EURO 2024 κατάφεραν και όμως να πάρουν την πρόκριση με 2-1 απέναντι στην καλύτερη Τουρκία που ήταν μπροστά στο σκορ μέχρι το 70΄ και έχασε τα άχαστα, αργά το βράδυ του Σαββάτου (06-07-2024)...

Με δύο γκολ μέσα σε έξι λεπτά (στο 70’ και στο 76’ αυτογκόλ), η Ολλανδία ανέτρεψε το εις βάρος της 0-1 και, επικρατώντας με 2-1 της Τουρκίας στο Βερολίνο και απέσπασε το τελευταίο «εισιτήριο» για τα ημιτελικά του EURO 2024, όπου θα συναντήσει την Αγγλία.

Η σκληροτράχηλη Τουρκία, που ήταν καλύτερη καθ΄όλη την διάρκεια του αγώνα, προηγήθηκε στο 35’ με γκολ του Ακαϊντίν και διατηρούσε το προβάδισμα μέχρι το 70΄χάνοντας πολλές ευκαιρίες (δοκάρι κ.α.), ενώ και στο τελευταίο δεκάλεπτο έχασε τόσες απίστευτες ευκαιρίες για να ισοφαρίσει που κανείς δεν πίστευε στο τέλος ότι χάθηκε αυτή πρόκριση.

Οι συνθέσεις:

ΟΛΛΑΝΔΙΑ (Ρόναλντ Κούμαν): Φερμπρούχεν, Ντούμφρις, Ντε Φράι, Φαν Ντάικ, Ακέ (73' Φαν ντε Φεν), Σχάουτεν, Σίμονς (87' Ζίρκζι), Ρέιντερς (73' Φέερμαν), Μπερχβάϊν (46' Βέγκχορστ), Χάκπο, Ντεπάι (87' Φρίμπονγκ)

ΤΟΥΡΚΙΑ (Βιντσέντσο Μοντέλα): Γκιουνόκ, Μουλντούρ (82' Τσελίκ), Ακαϊντίν (82' Τοσούν), Μπαρτακτσί, Καντιόγλου, Όζκαν (77' Γιοκουσλού), Αϊχάν (89' Κιλίτσου), Γιλμάζ, Τσαλχάνογλου, Γιλντίζ (77' Ακτούρκογλου), Γκιουλέρ.

ΒΙΝΤΕΟ - ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA