Η απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ σε ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ: Νεκρός ο ελεύθερος σκοπευτής που τον πυροβόλησε, σκοτώθηκε επίσης ένας θεατής, άλλοι δύο χαροπαλεύουν (ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ, LIVE ΕΙΚΟΝΑ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Η απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ σε ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ: Νεκρός ο ελεύθερος σκοπευτής που τον πυροβόλησε, σκοτώθηκε επίσης ένας θεατής, άλλοι δύο χαροπαλεύουν (ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ, LIVE ΕΙΚΟΝΑ)

Τον γύρο του κόσμου κάνουν τα πλάνα από την απόπειρα δολοφονίας εις βάρος του Ντόναλντ Τραμπ, που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια προεκλογικής του συγκέντρωσης στην Πενσυλβάνια το Σάββατο (13-07-2024)...

Την ώρα που μιλούσε ακούγονται ριπές και λίγο μετά εμφανίζεται αιμόφυρτος στο αυτί και οι συνοδοί του πέφτουν πάνω του. Ο άνδρας που αποπειράθηκε να σκοτώσει τον Ντόναλντ Τραμπ είναι αυτός που σκότωσε τον πολίτη στην προεκλογική συγκέντρωση των Ρεπουμπλικανών στην Πενσιλβάνια, όπως ανακοίνωσαν οι Μυστικές Υπηρεσίες των ΗΠΑ.

Παράλληλα, γίνεται γνωστό ότι οι τραυματίες πολίτες είναι δύο, ενώ ελεύθερος σκοπευτής των Μυστικών Υπηρεσιών σκότωσε τον ελεύθερο σκοπευτή. 

Η ανακοίνωση από τις Μυστικές Υπηρεσίες αναφέρει:

«Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής συγκέντρωσης του πρώην προέδρου Τραμπ στο Μπάτλερ της Πενσυλβάνια, το απόγευμα της 13ης Ιουλίου, περίπου στις 6:15 μ.μ., ένας ελεύθερος σκοπευτής πυροβόλησε πολλές φορές προς την εξέδρα από μια υπερυψωμένη θέση έξω από το χώρο της συγκέντρωσης. 

Το προσωπικό των Μυστικών Υπηρεσιών των ΗΠΑ εξουδετέρωσε τον δράστη, ο οποίος είναι πλέον νεκρός.

Οι Μυστικές Υπηρεσίες των ΗΠΑ απάντησαν γρήγορα με προστατευτικά μέτρα και ο πρώην πρόεδρος Τραμπ είναι ασφαλής.

Ένας θεατής σκοτώθηκε και δύο θεατές τραυματίστηκαν σοβαρά.

Η υπόθεση βρίσκεται υπό διερεύνηση. Η Μυστική Υπηρεσία έχει ενημερώσει το FBI». 

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ LIVE ΡΟΗ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA