Κάρυστος: Το διέψευσαν επίσημα και οι δύο! Παραμύθια τα περί μήνυσης και ενδοοικογενειακής βίας ανάμεσα σε Ζαφειράκου και Κομπόση (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Κάρυστος: Το διέψευσαν επίσημα και οι δύο! Παραμύθια τα περί μήνυσης και ενδοοικογενειακής βίας ανάμεσα σε Ζαφειράκου και Κομπόση (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν είναι η πρώτη φορά που στέλνεται μία ψευδή είδηση από τοπικά blogs της Εύβοιας στις μεγάλες Αθηναϊκές ενημερωτικές ιστοσελίδες για να πάρουν λίγα κλικς και αυτές το αναπαραγάγουν, όπως συμβαίνει και σε αυτή τη περίπτωση...

Ένα από αυτά, δημοσιεύτηκε και την Τρίτη (16-07-2024) και αφορούσε, αυτή τη φορά, ένα ψευδές περιστατικό που σημειώθηκε σε ξενοδοχείου της Καρύστου για περί δήθεν ξυλοδαρμού και μήνυσης για ενδοοικογενειακή βία που κατέθεσε ο Ανδρέας Κομπόσης στην ηθοποιό πρώην σύζυγο του Φαίη Ζαφειράκου, με την οποία έκαναν διακοπές μαζί με το παιδί τους.

Αρχικά διέψευσε κατηγορηματικά την «είδηση» ο ίδιος ο Ανδρέας Κομπόσης μέσω της ακόλουθης ανάρτησης του στη σελίδα του στο facebook, δημοσιεύοντας ζωντανή κοινή τους εικόνα στη παραλία:

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του EviaZoom.gr ποτέ δεν σημειώθηκε ξυλοδαρμός και καμία μήνυση ή σύλληψη (δεν σχηματίστηκε καμία δικογραφία), ενώ και οι δύο μιλώντας το στον ALPHA το βράδυ της Τρίτης (16-07-2024) διέψευσαν επίσημα την «είδηση», τονίζοντας μεταξύ άλλων στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τον Αντώνη Σρόιτερ: 

«Δεν χτύπησα κανέναν. Εμείς πήγαμε μαζί διακοπές ως είθισται κάθε χρόνο με το παιδί άσχετα που είμαστε χωρισμένοι. Εγώ αυτή τη στιγμή βάλλομαι πάρα πολύ. Σκέψου ότι ο Ανδρέας ανέβασε φωτογραφία και από το πρωινό μπάνιο που αναγκαστικά πήγαμε για το παιδί για να μην του χαλάσουμε τις διακοπές γιατί αρκετά χαλάστηκαν οι δικές μας. Και δεν ισχύει αυτό το πράγμα πως να σου πω...», είπε η Φαίη Ζαφειράκου.

«Οι γείτονες κάλεσαν την αστυνομία λόγω θορύβου. Όχι ότι έγινε κάτι. Δώσαμε κάποιες εξηγήσεις στην αστυνομία και κυρίως η Φαίη και μετά αφέθηκε ελεύθερη και τελείωσε η ιστορία εκεί. Τώρα από κάπου έχει διαρρεύσει όλο αυτό το πράγμα κι έγινε η τρίχα τριχιά. Η Φαίη θα έπρεπε να ήταν μέσα αν ίσχυαν όλα αυτά. Είναι εδώ μία χαρά δίπλα μου και κάνουμε μπάνιο...», δήλωσε ο Ανδρέας Κομπόσης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA