Μαφιόζικη εκτέλεση στο Ψυχικό πρωί-πρωί: Άγνωστοι «γάζωσαν» 54χρονο επιχειρηματία με πάνω από 20 σφαίρες - Το θύμα είχε καταγγείλει ξυλοδαρμό με γροθιές το 2021 (ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ, ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Μαφιόζικη εκτέλεση στο Ψυχικό πρωί-πρωί: Άγνωστοι «γάζωσαν» 54χρονο επιχειρηματία με πάνω από 20 σφαίρες - Το θύμα είχε καταγγείλει ξυλοδαρμό με γροθιές το 2021 (ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ, ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

Νέα μαφιόζικη εκτέλεση σημειώθηκε στην Ελλάδα, και μάλιστα λίγο πριν τις 8:30 το πρωί της Τρίτης (02-07-2024), αυτή τη φορά, στο Ψυχικό Αττικής με θύμα τον 54χρονο επιχειρηματία - τοπογράφο Παναγιώτη Στάθη, ο οποίος την ώρα που βρισκόταν μέσα στο σταθμευμένο αυτοκίνητο του έξω από την επιχείρηση που διατηρούσε με συνέταιρο «SKS SURVEY O.E. – Θ. ΚΕΧΡΟΛΟΓΟΣ – Π. ΣΤΑΘΗΣ Ο.Ε.», πλησίασε το όχημα μία μοτοσικλέτα, όπως δείχνουν οι κάμερες, και οι άγνωστες επιβαίνοντες της μηχανής, φορώντας κουκούλες, τον γάζωσαν με πάνω από 20 σφαίρες, σε δύο δόσεις, και στη συνέχεια διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση...

Στο σημείο βρέθηκαν αργότερα στελέχη του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι απέκλεισαν την περιοχή και συνέλεξαν τους δεκάδες κάλυκες, ενώ πήραν όλες τις κάμερες και της επιχείρησης και παρακείμενων σπιτιών και άλλων επιχειρήσεων.

Οι αστυνομικοί θεωρούν ότι το μαφιόζικο χτύπημα έχει να κάνει με δράστες που είχαν διαφορές με το θύμα, το οποίο είχε έντονη επιχειρηματική δραστηριότητα και στη Μύκονο, όπου εκεί είχε έρθει σε σύγκρουση με διάφορους επιχειρηματίες για διαφορές πολεοδομικής φύσεως.

Ο 54χρονος Παναγιώτης Στάθης που εκτελέστηκε με πάνω από 20 σφαίρες, το όχημα του και το σημείο της δολοφονίας του:


Ο ξυλοδαρμός του θύματος το 2021 με γροθιές στο πρόσωπο...

Το περιστατικό είχε συμβεί έξω από το σπίτι του στο Χαλάνδρι, στις 23:00 το βράδυ της 21ης Σεπτεμβρίου 2021. Το θύμα ο Παναγιώτης Στάθης είχε δεχθεί επίθεση από δύο αγνώστους άνδρες οι οποίοι, αφού τον χτύπησαν στο πρόσωπο με γροθιές, τράπηκαν σε φυγή. Αμέσως μετά ο 54χρονος κατήγγειλε το συμβάν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα όπου και κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων. Μετά φέρεται να τους κατονόμασε (;), ωστόσο ο ξυλοδαρμός του ξεχάστηκε περιέργως τότε από τις αρχές και δεν είχε συλληφθεί κανένας. Τα στελέχη του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής που έχουν αναλάβει αποκλειστικά την σημερινή μαφιόζικη υπόθεση δολοφονίας του, θεωρούν πως η επίθεση που είχε δεχθεί τότε πιθανότατα να συνδέεται με την σημερινή στυγνή δολοφονία του.

ΒΙΝΤΕΟ - Το ηχητικό ντοκουμέντο από τους πυροβολισμούς που δέχτηκε ο 54χρονος, το οποίο δημοσιεύει αποκλειστικά το parapolitika.gr:

 
Βίντεο ντοκουμέντο - Η ύποπτη μηχανή που εξετάζει το Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA