Ολόκληρο το ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που ο Λευτέρης Αυγενάκης τραμπουκίζει υπάλληλο αεροδρομίου γιατί έχασε την πτήση του - Κάνει το γύρο της Ελλάδας και των ξένων ΜΜΕ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Ολόκληρο το ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που ο Λευτέρης Αυγενάκης τραμπουκίζει υπάλληλο αεροδρομίου γιατί έχασε την πτήση του - Κάνει το γύρο της Ελλάδας και των ξένων ΜΜΕ

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ της επίθεσης του πρώην Υπουργού και νυν βουλευτή της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη που μεταδόθηκε την Τετάρτη (03-07-2024) από το Αθηναϊκό site «Voice News» και κάνει, από το πρωί, το γύρο της Ελλάδας αλλά και των μεγάλων ξένων ΜΜΕ...

Είχε προηγηθεί η καταγγελία της ΟΣΕΥΠΕ (Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων στις Υπηρεσίες των Αεροδρομίων) και το δημοσίευμα της εφημερίδας «Μακελειό» σύμφωνα με την οποία ο Λευτέρης Αυγενάκης τραμπούκισε, χτύπησε και απείλησε υπάλληλο του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος», γιατί έχασε την πτήση του. 

Λίγες ώρες μετά κυκλοφόρησε το ΒΙΝΤΕΟ που δείχνει το βίαιο περιστατικό στο αεροδρόμιο με πρωταγωνιστή τον Λευτέρη Αυγενάκη.

Το συμβάν αν δεν υπήρχε το ΒΙΝΤΕΟ θα είχε κουκουλωθεί με συνοπτικές διαδικασίες και αυτό το συμβάν.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ: 

Έπειτα από την αποκάλυψη του ΒΙΝΤΕΟ ο Λευτέρης Αυγενάκης ανάρτησε στα social media ένα κείμενο στο οποίο έκανε λόγο για υπερβολές και ανακρίβειες σχετικά με το περιστατικό ζητώντας παράλληλα “συγγνώμη”. Ωστόσο, λίγο αργότερα η ανάρτηση δεν ήταν πλέον διαθέσιμη και μετά επανήλθε με νέα ανάρτηση στην οποία αναφέρει: 

«Λυπάμαι ξεκάθαρα και ζητώ συγνώμη για την ένταση και την αναστάτωση που προκλήθηκε πρόσφατα στο αεροδρόμιο με υπάλληλο εταιρείας, στην προσπάθεια μου να μπορέσω να επιβιβαστώ στην πτήση μου για το Ηράκλειο. Την ίδια στιγμή όμως, είμαι έκπληκτος από τις υπερβολές και ανακρίβειες που διακινούνται σε δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών για περιστατικό «άγριου ξυλοδαρμού», “λιποθυμιών”, “χειροδικιών” από μέρους μου. Πράγματι υπήρξε ένα περιστατικό λεκτικής έντασης με υπάλληλο της εταιρείας καθώς δεν μου επέτρεψε να επιβιβαστώ επικαλούμενος ότι είχε ολοκληρωθεί η επιβίβαση, ενώ όπως με τα μάτια μου διαπίστωνα οι επιβάτες ήταν στη φισούνα επιβίβαση. 

Τέλος αρνείτο κατ’ επανάληψη να μου επιτρέψει την δυνατότητα επικοινωνίας με προϊστάμενό του ή άλλο υπεύθυνο της αεροπορικής εταιρείας ως ύστατη προσπάθεια να καταφέρω να ταξιδέψω στην ώρα μου, κάτι που με οδήγησε να προσπαθήσω να πάρω το τηλ από τα χέρια του για να μιλήσω ο ίδιος. Ωστόσο το περιστατικό παρέμεινε σε σε επίπεδο διαφωνίας και λεκτικής έντασης μόνο».

Πολύ αργότερα μετά το σάλο η ΝΔ αναγκάστηκε να τον διαγράψει από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, αλλά ο ίδιος δεν παραδίδει την έδρα και θα παραμείνει στη Βουλή ως ανεξάρτητος βουλευτής. Θα επανέλθουμε για το συγκεκριμένο ζήτημα με νέα δημοσιεύματα.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA